Κάμερα καταγράφει μπέιμπι σίτερ 15 ετών να σώζει δύο μικρά παιδιά από φωτιά – Την τίμησαν ως ηρωίδα

Μια 15χρονη μπέιμπι σίτερ επαινείται ως ήρωας αφού έσωσε μικρά παιδιά και ένα οικογενειακό κατοικίδιο από φωτιά στο σπίτι.

Η Savannah Strother φρόντιζε δύο μικρά παιδιά ενός και τριών έτους όταν ξέσπασε φωτιά έξω από το σπίτι. Η νεαρή μπέιμπι σίτερ έλαβε βραβείο από την τοπική πυροσβεστική, καθιστώντας την επίσημα ήρωα της πατρίδας της.

Η 15χρονη Savannah Strother βρισκόταν στο σπίτι ενός γείτονα στις αρχές Ιουλίου, έχοντας υπό την επίβλεψή της τα δύο μωρά, την Alyah ενός έτους και τον τρίχρονο Brysen, όταν ξέσπασε μια τεράστια φωτιά μεταξύ του σπιτιού της οικογένειας και του σπιτιού σε διπλανό σπίτι.

Οι φλόγες εξαπλώθηκαν γρήγορα στο σπίτι όπου βρίσκονταν η Σαβάνα και τα παιδιά και η έφηβη ενήργησε χωρίς δισταγμό για να βγάλει τα παιδιά από το σπίτι χωρίς να τραυματιστούν.

Μια κάμερα ασφαλείας στο σπίτι κατέγραψε δραματικά πλάνα της μπέιμπι σίτερ σε δράση. Με την Alyaah σφιχτά στην αγκαλιά της και το χέρι του Brysen σφιχτά στο δικό της, άνοιξε με θάρρος την εξώπορτα για να αποκαλύψει τις φλόγες έξω και οδήγησε τα παιδιά σε ασφαλές σημείο – κάτι που η έφηβη λέει ότι της ήρθε φυσικά ως το μεγαλύτερο παιδί στην οικογένειά της.

«Είναι πολύ ώριμη, έχει αυτό το μικρό μητρικό ένστικτο μέσα της που είναι εκπληκτικό», είπε η μητέρα της Savannah, Brittany. «Είναι πολύ καλή με τις τρεις μικρότερες αδερφές της. Είναι η μικρή μου σύντροφος για πάντα».


Η Σαβάνα αναγνωρίστηκε τη Δευτέρα για τις εξαιρετικά ηρωικές της ενέργειες από το Διοικητικό Συμβούλιο της Περιοχής Πυροπροστασίας του High Ridge. Πραγματοποιήθηκε τελετή απονομής των βραβείων της στον σταθμό High Ridge, όπου της απονεμήθηκε το βραβείο Hometown Hero.

«Είναι τρελό να πιστεύεις ότι όλα αυτά είναι για μένα», είπε η Savannah.

Ο Τζέρεμι Γουόλτερ είναι επικεφαλής ιατρός για την περιφέρεια ασθενοφόρων της κομητείας North Jefferson, σχολιάζοντας: «Το γεγονός ότι δεν δίστασε καθόλου, ότι απλά άρπαξε τα παιδιά και βγήκε από το σπίτι, είναι απίστευτο. Πολύ περήφανος που το βλέπω και που την έχουμε στην περιοχή μας».

Η τελετή ήταν σύντομη και γλυκιά, αλλά το πυροσβεστικό απόσπασμα και οι περιπολικοί συμφώνησαν για το πόσο εντυπωσιακή είναι η Σαβάνα στα 15 της χρόνια για να μπορεί να χειριστεί την κατάσταση με τέτοια ωριμότητα και αποφασιστικότητα. Έλαβε επίσης μια επιταγή 500 $ για τα επιτεύγματά της που σκοπεύει να εξοικονομήσει.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

photo: pixabay

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί