Βγαλμένη από την κόλαση: Η γυναίκα με τη διχαλωτή γλώσσα και τα περισσότερα τατουάζ στον κόσμο σοκάρει(vid)

Μια κτηνίατρος του στρατού στο Κονέκτικατ κατέκτησε δύο Παγκόσμια Ρεκόρ Γκίνες με τα περισσότερα τατουάζ και τις περισσότερες τροποποιήσεις στο σώμα της, καλύπτοντας το 99,98% αυτού, εξακολουθεί να θέλει περισσότερα.

Η Esperance Lumineska Fuerzina έγινε επίσημα η γυναίκα με τα περισσότερα τατουάζ και η γυναίκα με τις περισσότερες τροποποιήσεις σώματος στην ιστορία, ως μέρος ενός δεκαετούς έργου που την είδε να κάνει τατουάζ στους βολβούς των ματιών της και να ενέσει εμφυτεύματα που μοιάζουν με λέπια στο τριχωτό της κεφαλής της.

«Νομίζω ότι είναι προφανές ότι δεν προσπαθώ να τηρήσω τα παραδοσιακά πρότυπα ομορφιάς, και αυτό μπορεί να είναι τόσο λυτρωτικό όσο και κάτι που πολλοί άνθρωποι δεν καταλαβαίνουν και μπορεί να είναι αρνητικό», είπε η Fuerzina στα World Records Guinness.

Το έργο τέχνης περιλαμβάνει μελάνι στη γλώσσα, τα ούλα ή τα μάτια.


Ωστόσο η Fuerzina δεν σταμάτησε εκεί. Διαθέτει επίσης 89 τροποποιήσεις στο σώμα της – συμπεριλαμβανομένων 15 υποδερμικών εμφυτευμάτων, μιας διχαλωτής γλώσσας, αφαίρεσης θηλής και 18 τρυπημάτων σε ευαίσθητα προσωπικά σημεία.

Η έλλειψη φόβου της Φουερζίνα να υποστεί έντονες αλλαγές στα πιο ευαίσθητα μέρη του σώματός της τη βοήθησε να ξεπεράσει τους προκατόχους της που κατείχαν ρεκόρ.

Η κτηνίατρος του Στρατού κέρδισε οριακά την προηγούμενη γυναίκα με τα περισσότερα τατουάζ, τη Charlotte Guttenberg, της οποίας το σώμα ήταν 98,7% καλυμμένο – αλλά η Fuerzina έσπασε εύκολα το ρεκόρ για τροποποιήσεις σώματος. Το προηγούμενο ρεκόρ του μόλις 40% έμεινε ανέγγιχτο από το 2012, περιμένοντας απλώς τη γυναίκα του Κονέκτικατ να το διεκδικήσει.


Σύμφωνα με τη νέα κάτοχο του ρεκόρ, η πορεία της να γίνει νικήτρια του τίτλου δεν ήταν παρά μια σύμπτωση.

Η Φουερζίνα ζωγράφιζε το σώμα της για περισσότερο από μια δεκαετία – εμπλουτίζοντας το με αναμνήσεις από ταξίδια στον κόσμο και σχέδια από φίλους – προτού μια φίλη της αναφέρει ότι είχε την ευκαιρία να κερδίσει τον τίτλο.


«Αρχικά ήμουν λίγο ανήσυχη», ομολόγησε η Φουερζίνα, κοιτάζοντας πίσω στο στάδιο της αίτησης, «αλλά ήθελα να προσπαθήσω να δείξω τη δύναμη των γυναικών, κάνοντας η ίδια αίτηση για το ρεκόρ Γκίνες».

Η αγάπη της για το μελάνι ξεκίνησε στην ηλικία των 21 ετών, όταν έλαβε το πρώτο της τατουάζ: ένα σύμβολο στο ισχίο της που ήταν συνδεδεμένο με την εποχή της με μια πρώην αγάπη που σύντομα κάλυψε.

Δημιουργεί ως επί το πλείστον τα δικά της σχέδια, αλλά συχνά αφήνει τους έμπιστους καλλιτέχνες τατουάζ της να δημιουργήσουν στο σώμα της ως πίνακα σχεδίασης, είπε.

«Φυσικά και θα συνεχίσω!» δήλωσε.

Δείτε το ανατριχιαστικό ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

photo: pixabay

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί