Αμερικανίδα influencer έπαθε σοκ με την ελληνική ντομάτα!(vid)

Το γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες το βίντεο μιας Αμερικανίδας influencer η οποία μοιράστηκε τον ενθουσιασμό της για τη νόστιμη ελληνική ντομάτα που έφαγε στη Μήλο.

Η Marta, που βρίσκεται στην Ελλάδα για τις καλοκαιρινές της διακοπές έφτασε στο όμορφο νησί μετά την Ιταλία και αποφάσισε να μοιραστεί τις εμπειρίες της στο TikTok.


«Οι ντομάτες στις ΗΠΑ δεν έχουν ούτε μυρωδιά ούτε γεύση»

Ένα από τα βίντεο που ανέβασε στο TikTok είχε τίτλο «Δοκιμάζω την πρώτη ΑΛΗΘΙΝΗ μου ντομάτα στην Ευρώπη» περιγράφοντας αναλυτικά τις εντυπώσεις της μόλις έφαγε ντομάτα, από τη σαλάτα ντάκο που είχε παραγγείλει: «Ερχόμενη από τις ΗΠΑ, όπου δυστυχώς οι ντομάτες δεν έχουν ούτε μυρωδιά ούτε γεύση… βρίσκομαι στον ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ της σάλτσας ντομάτας!» ακούγεται να λέει στην αρχή του βίντεο.

«Θέλω να κλάψω»
Η Αμερικανίδα δείχνει συγκλονισμένη και είναι έτοιμη να βάλει τα κλάματα από τη χαρά της που γεύτηκε μια τόσο νόστιμη ντομάτα στη ζωή της! «Είμαι ενθουσιασμένη, θέλω να κλάψω. Θεέ μου, παιδιά, πραγματικά θα την φάω όλη και θα παραγγείλω άλλη μία! 10/10!», λέει χαρακτηριστικά.

Δείτε ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

photo: pixabay

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί