«Πέντε λόγοι για τους οποίους πρέπει να προετοιμάζεστε»! Τι λένε με αγωνία στην άλλη όχθη του Ατλαντικού

Υπερβολή ή πραγματικότητα;

Αμερικανικά ΜΜΕ ισχυρίζονται πως το καλοκαίρι του 2024 δεν ήταν «εποχή για πάρτι» σε σχέση με αρκετούς Αμερικανούς, οι οποίοι προετοιμάστηκαν πυρετωδώς για πιθανά γεγονότα που βρίσκονται μπροστά τους, καθώς πλησιάζουν οι αμερικανικές εκλογές και ουδείς υπόσχεται με σιγουριά αν τα πράγματα θα κυλήσουν ομαλά!

Μερικά μάλιστα χρησιμοποιούν σκληρή γλώσσα, ειδικά μετά την σχετικά πρόσφατη απόπειρα δολοφονίας κατά του Ντόναλντ Τραμπ, γράφοντας: «Τι θα χρειαστεί για να ξυπνήσουν οι άνθρωποι και να συνειδητοποιήσουν πόσο προχωρημένα είναι τα πράγματα;»!

Δίνουν δε 5 λόγους, για τους οποίους ο πληθυσμός πρέπει να προετοιμάζεται για παν ενδεχόμενο:

  1. Τα αποτελέσματα των εκλογών του Νοεμβρίου θα εξαπολύσουν μια πλημμύρα αρνητικών συναισθημάτων. Όποια πλευρά και να χάσει θα έχει τεράστιο θυμό και υπάρχει πολύ υψηλός κίνδυνος για εκτεταμένη βία και πιθανότητα εμφυλίου!
  2. Ένοπλες συγκρούσεις μαίνονται σε όλο τον κόσμο. Ο πόλεμος στην Ουκρανία συνεχίζει να εντείνεται, η Κίνα απειλεί την Ταϊβάν και ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή θα μπορούσε ενδεχομένως να κλιμακωθεί σε ύψιστο επίπεδο μέχρι το τέλος αυτού του 2024. Υπάρχουν παράλληλα ταραχές, επαναστάσεις και εμφύλιες συγκρούσεις σε χώρες ανά τον κόσμο!
  3. Ο κόσμος αντιμετωπίζει μια μακροχρόνια επισιτιστική κρίση που δεν πρόκειται να φύγει. Οι παγκόσμιες προμήθειες τροφίμων γίνονται όλο και πιο λίγες και ο ΟΗΕ συνεχώς ισχυρίζεται πως όλο και λιγότεροι άνθρωποι έχουν να φάνε!
  4. Πολλοί ειδικοί στον τομέα της υγείας προειδοποιούν ότι είναι θέμα χρόνου να μας χτυπήσει η επόμενη μεγάλη παγκόσμια πανδημία, ετοιμάζοντας ξανά μέτρα περιορισμού!
  5. Παρατηρούνται ύποπτες «φυσικές» καταστροφές! Πρόσφατα το Τέξας είχε κηρύξει κατάσταση έκτακτης ανάγκης επειδή έχει πληγεί από περισσότερους από 100 σημαντικούς σεισμούς, ενώ τον Μάιο είχαν φουντώσει θεωρίες συνωμοσίας (ΕΔΩ)! Πολλοί υποψιάζονται πως ίσως ετοιμαστεί κάτι μαζικό, ενδεχομένως με τεχνολογία πρόκλησης φαινομένων.

Όπως υπογραμμίζουν στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, βιώνουμε μόνο τα πολύ πρώιμα στάδια της «τέλειας καταιγίδας» που βρίσκεται τώρα μπροστά μας. Υπερβολική ανησυχία λόγω της κατάστασης ή βλέπουν κάτι πολύ άσχημο που στην Ευρώπη το αγνοούν;

photo freepik

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί