Γιάννης Αντετοκούνμπο: Πλήθος διεθνών καλεσμένων στον γάμο του Greek Freak(vid)

Ο πολυτελής γάμος ανάμεσα στον Γιάννη Αντετοκούνμπο και την Μαράια Ριντλσπρίγκερ την Κυριακή (1/09/24) στο Costa Navarino είναι προ των πυλών, με τους τριήμερους εορτασμούς να ξεκινούν ήδη από χθες Παρασκευή με το «White Party».

Οι καλεσμένοι φόρεσαν λευκά κουστούμια, σχεδιασμένα από τον Γιώργο Παπαδόγαμβρο, ο οποίος έχει επιμεληθεί και το γαμήλιο ντύσιμο του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Σήμερα Σάββατο (31/08/24) θα πραγματοποιηθεί το «Nigerian Party» με ανάλογες παραδοσιακές ενδυμασίες και θέμα την 2η πατρίδα του 29χρονου μπασκετμπολίστα, ενώ την Κυριακή αναμένεται να γίνει ο γάμος του ζευγαριού.

Περίπου 200 καλεσμένοι αναμένεται να παρευρεθούν, συμπεριλαμβανομένων των VIP όπως ο Κιλιάν Εμπαπέ , μέλη της οικογένειας των Μιλγουόκι Μπακς, ο σπουδαίος Λεμπρόν Τζέιμς, η Σερένα Γουίλιαμς και άλλοι, ανέφεραν τα δημοσιεύματα.

Για όλα τα παραπάνω τα μέτρα ασφαλείας θα είναι κάτι παραπάνω από αυστηρά, αφού ο «Greak Freak» θέλει όλα να είναι στην εντέλεια και να υπάρξει όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ιδιωτικότητα στις προσωπικές του στιγμές.

Για αυτό τον λόγο και οι καλεσμένοι δεν θα επιτρέπεται να έχουν μαζί τους κινητά τηλέφωνα.

Το μενού του Σαββατοκύριακου αναμένεται να είναι ένας συνδυασμός αμερικανικής και παραδοσιακής ελληνικής κουζίνας.

Δείτε ΒΙΝΤΕΟ από τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ

(Με πληροφορίες από newsit. gr / photo: eurokinissi)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί