Τσακώθηκαν άγρια για μια θέση πάρκινγκ – Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτυου

Μια θέση στάθμευσης προκάλεσε χαμό ανάμεσα σε δύο "διεκδικητές", οι οποίοι αντάλαξαν μερικά "κοσμητικά" επίθετα και όχι μόνο.

Η αναζήτηση θέσης στάθμευσης, κυρίως στο κέντρο μεγάλων πόλεων, συχνά μετατρέπεται σε μια αγχωτική και χρονοβόρα διαδικασία για τους οδηγούς. Αυτή η δυσκολία πολλές φορές οδηγεί σε εντάσεις και συγκρούσεις μεταξύ των οδηγών, όπως αποδεικνύει και ένα πρόσφατο περιστατικό που έγινε viral.

Η κάμερα κατέγραψε μια έντονη λογομαχια ανάμεσα σε μία γυναίκα, η οποία προσπαθούσε να κρατήσει μια θέση στάθμευσης για την κόρη της, και ενός οδηγού που αναζητούσε απεγνωσμένα να παρκάρει.

Η γυναίκα, αμετακίνητη στη θέση της, επαναλάμβανε συνέχεια ότι η θέση ήταν “για την κόρη της”, πράγμα που προκάλεσε την οργή του οδηγού. Η κατάσταση κλιμακώθηκε γρήγορα, με τους δύο να ανταλλάσσουν προσβολές, και τον οδηγό να φτάνει στο σημείο να σπρώξει τη γυναίκα με το αυτοκίνητό του, ώστε να την αναγκάσει να κάνει στην άκρη.

Η γυναίκα δεν τραυματίστηκε σοβαρά, με τους περαστικούς να σπεύδουν να τη βοηθήσουν. Στη συνέχεια, στον τσακωμό “μπήκε” και η κόρη της γυναίκας που κρατούσε τη θέση, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, στο συμβάν εμπλέκεται και η σύζυγος του οδηγού, η οποία προσπάθησε να βρει μάρτυρες ώστε να αποδείξει ότι ο άντρας της δεν είχε παρασύρει τη γυναίκα.

Είναι όμως νόμιμο να κρατάει κάποιος μια θέση στάθμευσης για κάποιον άλλον; Αν και ο Κ.Ο.Κ. ορίζει ότι η προσωρινή ή διαρκής κατάληψη τμήματος του οδοστρώματος με εγκαταστάσεις ή εμπόδια απαγορεύεται, δεν αναφέρεται ξεκάθαρα κάτι συγκεκριμένο για τους πεζούς.


Ωστόσο, το άρθρο 39, παράγραφος 3, επισημαίνει: “Οι πεζοί δεν πρέπει να εμποδίζουν χωρίς λόγο την κυκλοφορία των οχημάτων”. Αυτό σημαίνει ότι η γυναίκα που κρατάει τη θέση στάθμευσης κάνει κάτι παράνομο, αν και αυτή η πράξη δεν επιφέρει κάποιο πρόστιμο.

(Με πληροφορίες από carandmotor. gr / photo: pexels)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί