Έλον Μασκ για Τραμπ: Είναι το μη χείρον και άρα βέλτιστον, vid

Λιακόπουλο παρακολουθεί ο Έλον Μασκ.

«Δεν γίνεται να συμφωνείς ολόψυχα 100% με αυτά που έχει κάνει σε όλη του τη ζωή ο οποιοσδήποτε. Όλοι έχουν ελαττώματα».

Για την ανοικτή του υποστήριξη υπέρ του Ντόναλντ Τραμπ, ιδίως μετά την απόπειρα δολοφονίας του, μίλησε ο Έλον Μασκ.

Κατά τη διάρκεια μίας συνέντευξής του, ο νοτιοαφρικανικής καταγωγής δισεκατομμυριούχος εξήγησε πως η εικόνα ενός ανθρώπου που μόλις έχει επιβιώσει από μία απόπειρα κατά της ζωής του και υψώνει τη γροθιά του στο σοκαρισμένο πλήθος τον οδήγησε στο να κάνει την τελική του επιλογή.

«Οι άνθρωποι τείνουν να πιστεύουν πως το να υποστηρίζεις κάποιον αυτομάτως σημαίνει πως συμφωνείς 100% ολόψυχα με όσα έχει κάνει σε όλη τη ζωή του. Αυτό δεν ισχύει για κανέναν.

ΑΛΛΑ, πρέπει να διαλέξουμε. Έχουμε δύο επιλογές στην πραγματικότητα για το ποιός θα γίνει πρόεδρος. Και πιστεύω πως ο Τραμπ επέδειξε θάρρος την ώρα που δέχθηκε τα πυρά, αντικειμενικά. Αυτό είναι εντυπωσιακό. Δεν μπορείς να υποκριθείς την ανδρεία σε μία τέτοια περίπτωση.

Θέλεις κάποιον δυνατό και θαραλλέο για να σε εκπροσωπεί. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα έχει ελαττώματα. Όλοι έχουμε. Αλλά γενικά μιλώντας, εκείνη τη στιγμή, ήταν μία επιλογή ανάμεσα στον Μπάιντεν, έναν κακομοίρη που δυσκολεύεται να ανέβει μία σκάλα, και σε έναν που υψώνει τη γροθιά του λίγο αφότου έχει πυροβοληθεί. Δεν υπάρχει σύγκριση».

Το μήνυμά του με φόντο τις κρισιμότερες εκλογές όλων των εποχών στις ΗΠΑ, όπου ενδεχομένως να κρίνουν και το εάν θα ξεσπάσει Γ’Π.Π. με τη Ρωσία, συμπυκνώνεται στο εξής:

«Το μη χείρον, βέλτιστον»:

freepik photo

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί