Έκραξαν άσχημα αθλήτρια τένις για απαξιωτική συμπεριφορά σε ball girl(vid)

Η Γιούλια Πούτιντσεβα από το Καζακστάν αποδοκιμάστηκε κατά τη διάρκεια μιας άβολης στιγμής με ένα ball girl κατά τη διάρκεια του αγώνα της στον τρίτο γύρο με την Ιταλίδα Jasmine Paolini το Σάββατο στο US Open του 2024 .

Η Πούτιντσεβα αντιμετώπισε αντιδράσεις για τη στάση και τη συμπεριφορά της απέναντι στο ball girl στο γήπεδο ενώ βρισκόταν στη μέση της ήττας στο δεύτερο σετ, όπως φαίνεται σε ένα πλέον viral βίντεο στο X.

Η 29χρονη επαγγελματίας στάθηκε στο γήπεδο και την ώρα που το ball girl της έριξε τις μπάλες προς την πλευρά της,εκείνη απλά τις άφησε να αναπηδήσουν χωρίς να κάνει καμία κίνηση για να τις πιάσει, ενώ στεκόταν να κοιτάζει επίμονα προς το μέρος της με απαξιωτικό στυλ.


Το πλήθος φαινόταν έκπληκτο με τη στάση της αθλήτριας και αποδοκίμασε την Πούτιντσεβα.

Ο Μπόρις Μπέκερ, ένας Γερμανός πρώην Νο. 1 τενίστας στον κόσμο, επέκρινε την Πούτιντσεβα για τη συμπεριφορά της κατά τη διάρκεια της αλληλεπίδρασης.

«Ποιά πιστεύει η Πούτιντσεβα ότι είναι… Τρομερή συμπεριφορά προς το ball girl!!!» Ο Becker έγραψε στο X, συμπεριλαμβανομένου ενός βίντεο από τη στιγμή.
Η Πούτιντσεβα ζήτησε αργότερα συγγνώμη και εξήγησε ότι εκείνη τη στιγμή είχε βυθιστεί στις σκέψεις της.

«Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από το ball girl για τον τρόπο που συμπεριφέρθηκα, όταν μου έδινε τις μπάλες», έγραψε η Putintseva στο Instagram Story της σε μια ανάρτηση που έληξε. «Ειλικρινά, δεν αφορούσε εκείνη.

«Ήμουν πραγματικά εκνευρισμένη με τον εαυτό μου που δεν κέρδισα το παιχνίδι από το break point και μετά άδειασα συναισθηματικά και βυθίστηκα στις σκέψεις μου,ενώ δεν εστίαζα καν στο τι συμβαίνει και ποιος μου δίνει την μπάλα… Όλα τα παιδιά της μπάλας τα πήγαινε καταπληκτικά όπως πάντα στο Open.”

Το US Open 2024 διαρκεί έως τις 8 Σεπτεμβρίου στη Νέα Υόρκη στο Εθνικό Κέντρο Τένις USTA Billie Jean King.

Δείτε το επίμαχο ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

photo: pixabay

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί