O Λάρρυ ο γάτος απέκτησε “ανταγωνιστή” από τη Σιβηρία

Η Ντάουνινγκ Στριτ του Κιρ Στάρμερ απέκτησε νέα προσθήκη καθώς η οικογένεια του πρωθυπουργού καλωσόρισε ένα γατάκι από τη Σιβηρία τη Δευτέρα.


Ο πρωθυπουργός αποκάλυψε ότι είχε διαπραγματευτεί την αγορά μίας γάτας, ενώ είχαν αρχικά ζητήσει ένα σκυλί Γερμανικού Ποιμενικού όταν μετακόμισαν στην Ντάουνινγκ Στριτ.
Οι γάτες της Σιβηρίας είναι γνωστές για το μακρύ και χνουδωτό τρίχωμα τους. Είναι επίσης υποαλλεργικές, κάτι που λειτουργεί καλά για κάθε προσωπικό με αλλεργία στη γάτα.


Ο Κιρ Στάρμερ αποκάλυψε κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας ότι τα παιδιά του τον πίεζαν να πάρουν ένα σκυλί, με το βλέμμα τους στραμμένο σε έναν Γερμανικό Ποιμενικό εάν μετακόμιζαν στην Ντάουνινγκ Στριτ.
Ωστόσο, υπήρξε «ένα μακρύ καλοκαίρι διαπραγματεύσεων» με «μπρος-πίσω» για διαφορετικές επιλογές είπε ο πρωθυπουργός.
«Τώρα παίρνουμε ένα γατάκι αντί για ένα σκύλο», είπε.
«Και αυτή είναι μια συμφωνία μετά από μακρές διαπραγματεύσεις».


Το νέο γατάκι, το οποίο κατοικεί στο νέο του σπίτι από τη Δευτέρα, γίνεται η τρίτη γάτα που ζει στην Ντάουνινγκ Στριτ – ενώνεται με τον Τζότζο τη γάτα της οικογένειας Στάρμερ και τον Λάρι, ο οποίος είναι Αρχηγός στο γραφείο του υπουργικού συμβουλίου στην Ντάουνινγκ Στριτ 10 από το 2011.


Η Ντάουνινγκ Στριτ έχει φιλοξενήσει πολλά κατοικίδια όλα αυτά τα χρόνια.
Ο Ρίσι Σούνακ και η οικογένειά του είχαν αποκτήσει τη Nova, ένα Fox Red Labrador, κατά τη διάρκεια της θητείας του πρώην πρωθυπουργού.

photo: pixabay

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί