Μελάνια Τραμπ: Το ασπρόμαυρο βίντεο για το νέο της βιβλίο – “Ήρθε η ώρα να πω την αλήθεια”

Η Μελάνια Τραμπ ετοιμάζει την κυκλοφορία των απομνημονευμάτων της, λέγοντας ότι μετά από χρόνια «δημόσιου ελέγχου και παραποιήσεων», ήρθε η ώρα για την πρώην πρώτη κυρία να μοιραστεί «την αλήθεια».

«Η συγγραφή αυτών των απομνημονευμάτων ήταν ένα βαθιά προσωπικό και στοχαστικό ταξίδι για μένα», είπε η Μελάνια Τραμπ σε βίντεο που κυκλοφόρησε την Πέμπτη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Ως πρόσωπο που υπήρξα συχνά αντικείμενο δημόσιου ελέγχου και παραποιήσεων, αισθάνομαι την ευθύνη να ξεκαθαρίσω τα πράγματα», είπε η πρώην Πρώτη Κυρία πριν από την κυκλοφορία του βιβλίου «Melania» που κυκλοφορεί την 1η Οκτωβρίου.

«Πιστεύω ότι είναι σημαντικό να μοιραστώ την άποψή μου: την αλήθεια», είπε στην κάμερα στο βίντεο.

Το 54χρονο πρώην μοντέλο, που παντρεύτηκε τον Ντόναλντ Τραμπ το 2005, ανακοίνωσε τη δημοσίευση απομνημονευμάτων τον Ιούλιο. Σε διαφημιστικό υλικό, ο εκδότης Skyhorse Publishing αποκάλεσε το βιβλίο ένα «οικείο πορτρέτο μιας γυναίκας που έζησε μια εκπληκτική ζωή».

Το βιβλίο είναι έτοιμο να συμπεριλάβει «ιστορίες και εικόνες που δεν έχουν κοινοποιηθεί ποτέ στο κοινό», σύμφωνα με τον εκδότη του.

Δείτε το ασπρόμαυρο βίντεο 48 δευτερολέπτων παρουσίασης του βιβλίου

ΕΔΩ

photo: EPA- Bloomberg POOL

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί