Έχουν ξεφύγει: Πρώην δήμαρχος προωθεί την Κάμαλα Χάρις τρώγοντας…πίτσα με καρύδα!ΒΙΝΤΕΟ

Ο πρώην δήμαρχος Μπιλ ντε Μπλάζιο έφαγε ένα κομμάτι πίτσα πασπαλισμένη με καρύδα σε ένα βίντεο που προωθεί την υποψηφιότητα της Καμάλα Χάρις για πρόεδρο, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την Πέμπτη.

Σε μια απίστευτη απάντηση στη γελοιοποίηση που δέχθηκε επειδή έτρωγε πίτσα με ένα πιρούνι το 2014, Ο Ντε Μπλάζιο εμφανίζεται να ρίχνει ένα σακουλάκι αποξηραμένης καρύδας σε ένα κομμάτι πίτσα, σύμφωνα με πλάνα που δημοσίευσε στο X. .


Στη συνέχεια , ο 63χρονος πολιτικός που έγινε ακαδημαϊκός αρχίζει και τρώει το κομμάτι πίτσας σε μια απολύτως φαινομενική προσπάθεια να τραβήξει την προσοχή του Διαδικτύου, καθώς κάθεται σε ένα εστιατόριο.

«Πεινάω. Θα φάω πίτσα σήμερα», έγραψε κάτω από την ανάρτηση — που έγινε για να προωθήσει το «Paisans for Kamala», μια εικονική εκδήλωση που θα περιλαμβάνει Ιταλοαμερικανούς αστέρες και πολιτικούς αυτό το Σαββατοκύριακο.


“Ελάτε μαζί μας εικονικά για το δείπνο της Κυριακής!” έγραψε στο Twitter. “ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ στο http://PaisansForKamala.com. Όλοι οι ειδικοί καλεσμένοι μας θα μιλήσουν για το τι σημαίνει η κληρονομιά τους για αυτούς, γιατί υποστηρίζουν με πάθος την @KamalaHarris και ποιο είναι το αγαπημένο τους πιάτο.”

Ο Ντε Μπλάζιο ελπίζει ότι η κίνησή του θα προκαλέσει θόρυβο για την εκδήλωση, στην οποία θα συμμετέχουν οι ηθοποιοί Steve Buscemi, Marisa Tomei, Lorraine Bracco, John Turturro και άλλοι.

Στο εικονικό δείπνο θα εμφανιστούν επίσης πολιτικοί όπως η ομιλήτρια Nancy Pelosi, ο βουλευτής John Garamendi και η βουλευτής Rosa DeLauro.

«Συγκεντρώνει Ιταλοαμερικανούς αστέρες, πολιτικούς ηγέτες και μέλη της κοινότητας για μια βραδιά με ιστορίες, συνταγές και μια συζήτηση σχετικά με το διακύβευμα στις εκλογές του 2024», σύμφωνα με ένα δελτίο τύπου.


Τον Ιανουάριο του 2014, ο ντε Μπλάζιο χλευάστηκε ευρέως επειδή έσκαβε με μαχαίρι και πιρούνι μια πίτα με καπνιστή μοτσαρέλα και λουκάνικο στο Staten Island Pizzeria Goodfellas.

Η κίνηση ήταν μια γαστρονομική αποστροφή για πολλούς Νεοϋορκέζους, οι οποίοι δηλώνουν ότι προσεγγίζουν το πιάτο της πόλης μόνο με τα χέρια – πυροδοτώντας το hashtag #forkgate .

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

photo: epa-epa

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί