Tα ανεξήγητα κόκκινα νέφη πάνω από τον Ατλαντικό που τράβηξε πιλότος – ΒΙΝΤΕΟ

Στο φως της δημοσιότητας επανέφερε ο προγνώστης καιρού και αναλυτής Θεοφάνης Χατζηγρίβας,

τα κόκκινα νέφη που έκαναν την εμφάνισή τους πάνω από τον Ατλαντικό Ωκεανό πριν από κάποιο καιρό , θέλοντας να τονίσει πως το φαινόμενο αυτό παραμένει ανεξήγητο αφού κανείς μέχρι τώρα δεν έχει δώσει μια πειστική απάντηση.

Κάνοντας μια ανάρτηση στο Facebook δημοσίευσε αεροφωτογραφίες που είχε τραβήξει πιλότος και έγραψε χαρακτηριστικά: “Δεν μπόρεσαν ποτέ να δώσουν εξηγήσεις για τους κόκκινους χρωματισμούς στα νέφη, πάνω από τον Ατλαντικό ωκεανό….”.

Οι πιλότοι φωτογράφισαν τα μυστηριώδη κόκκινα φώτα που παρήγαγαν έναν απόκοσμο λαμπερό φως πάνω από τον Ατλαντικό Ωκεανό τη νύχτα, σύμφωνα με το Nature World News.

Ο φωτογράφος, ο οποίος είναι φίλος τους πιλότου, ισχυρίστηκε ότι δεν είχε ξαναδεί κάτι παρόμοιο. Ο πιλότος ζήτησε την ανωνυμία του.

Οι θεωρητικές εξηγήσεις για τα παράξενα φώτα συζητήθηκαν στην ενότητα σχολίων του νήματος του Reddit. Ένας σχολιαστής αστειεύτηκε ότι μπορεί να είναι μια είσοδος στο Upside Down από το Stranger Things, αλλά ένας άλλος σκέφτηκε ότι η κόκκινη λάμψη μπορεί να προκληθεί από μια νέα τεχνική ψαρέματος που χρησιμοποιούν τα σκάφη που κυνηγούν ένα είδος ψαριού του Ειρηνικού, που βρίσκεται σε όλο τον Ειρηνικό Ωκεανό και σποραδικά στον Ατλαντικό.

Αλιεύονται τόσο για ανθρώπινη κατανάλωση όσο και ως δόλωμα για να πιάσουν μεγαλύτερα ψάρια.

Παρόλα αυτά η απάντηση δεν έπεισε μέχρι τώρα τους αναγνώστες για το τι μπορεί να ήταν τελικά.

Δείτε την ανάρτηση ΕΔΩ

Δείτε ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

photo: pixabay

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί