Ο διάσημος Τούρκος σεφ Salt Bae μοιράστηκε μια απόδειξη από το εστιατόριό του…και ο κόσμος σοκαρίστηκε

Ο Salt Bae μοιράστηκε την εξωφρενική απόδειξη για ένα δείπνο σε ένα από τα εστιατόριά του και ο κόσμος έμεινε άφωνος.

Το 2017, ο Τούρκος κρεοπώλης και εστιάτορας Nusret Gökçe, πιο γνωστός ως Salt Bae, έγινε δημοφιλής στο διαδίκτυο αφού η ασυνήθιστη τεχνική του για το καρύκευμα του κρέατος έγινε viral.

Εκτός από τη φήμη του, ο σεφ έχει ανοίξει εστιατόρια σε όλο τον κόσμο. Η αλυσίδα πολυτελών εστιατορίων του Salt Bae βρίκσεται παντού σε όλο τον κόσμο, από την Αμερική και την Ευρώπη μέχρι τη Μέση Ανατολή.

Ωστόσο, ο διάσημος σεφ έχει επίσης αποκτήσει τη φήμη ότι χρεώνει τεράστια χρηματικά ποσά για αυτό που ορισμένοι είπαν ότι είναι κατώτερο των περιστάσεων . Ορισμένοι κορυφαίοι σεφ του Ηνωμένου Βασιλείου έχουν επίσης επικρίνει τις τιμές που χρεώνει.


Ο κόσμος έμεινε σοκαρισμένος όταν ο Salt Bae μπήκε στο Instagram του για να μοιραστεί μια φωτογραφία από μια απόδειξη από το εστιατόριό του στο Άμπου Ντάμπι – την πρωτεύουσα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.

Η αναλυτική απόδειξη ήταν σε ντιράμ Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων και ήταν συνολικά 615065 AED, που ισοδυναμεί με £127,855.

Μαζί με ορισμένα είδη διατροφής σε εκπληκτικές τιμές, ένα μπουκάλι νερό κόστισε 9,35 £. Εν τω μεταξύ, ένα συγκεκριμένο μπουκάλι κρασί κόστιζε πάνω από 20.000 £ – και ο πελάτης φαίνεται να έχει παραγγείλει δύο.

Το Golden Istanbul – μια κομμένη μπριζόλα επικαλυμμένη με φύλλο χρυσού – κόστιζε σχεδόν 728 λίρες ανά είδος. Εν τω μεταξύ, ο χρυσός μπακλαβάς, που είναι το επιδόρπιο τυλιγμένο σε φύλλα χρυσού, κόστιζε 81 λίρες.

Απαντώντας στην απόδειξη, ένα άτομο είπε: «Δεν υπάρχει όριο στην απρέπεια και τη βλακεία».

Κάποιος άλλος πρόσθεσε: ««Ένας ανόητος».

Τον Ιούλιο του 2023, ο Salt Bae μείωσε δραστικά τις τιμές στο εστιατόριό του στο Knightsbridge στο Λονδίνο μετά από μια σειρά από αρνητικές κριτικές στο διαδίκτυο.

Δείτε ΦΩΤΟ ΕΔΩ

photo: pixabay

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί