H ταινία του 2002 που έχει τεράστια ζήτηση…αλλά δεν μπορούν να βρουν πουθενά!Βίντεο

Σε έναν κόσμο που κυριαρχείται από πλατφόρμες ροής όπως το Netflix , η Prime και η Disney Plus, είναι εύκολο να ξεχάσουμε ότι τα DVD ήταν πάντα κάτι που συνηθίζαμε να χρησιμοποιούμε συχνά.

Η εποχή της αγοράς φυσικών αντιγράφων ταινιών ανήκει πλέον στο παρελθόν, όμως υπάρχει μια συγκεκριμένη ταινία που ο κόσμος θέλει να πάρει στα χέρια του και αν κάποιος την έχει στο ντουλάπι του θα του απέφερε μια μικρή περιουσία.

Η συγκεκριμένη δημοφιλής ταινία η οποία είχε κάνει πάταγο όταν πρωτοβγήκε δεν είναι διαθέσιμη για προβολή σε καμία πλατφόρμα και δεν μπορείτε να αγοράσετε τους δίσκους σε Blu-Ray καθώς είναι εκτός παραγωγής.

Αν και θα μπορούσατε πιθανώς να την βρείτε στο eBay αν ψάχνατε, όμως κατά πάσα πιθανότητα θα έπρεπε να την χρυσοπληρώσετε, ισχυρίζεται youtuber που έχει κάνει αναζήτηση στο διαδίκτυο.

Η ταινία αυτή δεν είναι άλλη από την ταινία αποκάλυψης ζόμπι του 2002 του Ντάνι Μπόιλ με τον τίτλο ” 28 ημέρες αργότερα” ή αλλιώς “28 Days Later”.

Ο TikToker @unkn0wns0ldier11 επεσήμανε ότι κάποιος στις ΗΠΑ μπόρεσε να πουλήσει το αντίγραφό της για 110 $ επειδή δεν υπάρχει προσφορά αλλά η ζήτηση εξακολουθεί να υπάρχει.

Τα ευχάριστα νέα για τους λάτρεις του κινηματογράφου και κυρίως της συγκεκριμένης ταινίας είναι ότι ο τότε πρωταγωνιστής Cillian Murphy ανακοίνωσε ότι αναμένεται να κάνει την εμφάνιση μιας Τριλογίας(σίκουελ) της ταινίας τον Ιούνιο του 2025, κάτι που έχει ξεσηκώσει το κοινό που περιμένει με ανυπομονησία, με τίτλο “28 years Later”.

photo: pixabay

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί