Ο Τραμπ χρησιμοποίησε ένα διάσημο meme της Καμάλα…που δεν περίμενε με τίποτα να ακούσει! Βίντεο

Ο Ντόναλντ Τραμπ αναφέρθηκε σε ένα meme της Καμάλα Χάρις που είχε κάνει πάταγο, κατά τη διάρκεια του δεύτερου προεδρικού ντιμπέιτ που πραγματοποιήθηκε χθες για τις προεδρικές εκλογές του 2024.

Στο Εθνικό Συνταγματικό Κέντρο στη Φιλαδέλφεια, ο Τραμπ και η Χάρις συναντήθηκαν προσωπικά για πρώτη φορά χθες βράδυ(10 Σεπτεμβρίου) για να συζητήσουν θέματα που κυμαίνονται από την άμβλωση μέχρι την οικονομία των Ηνωμένων Πολιτειών.

Σε μια στιγμή κατά τη διάρκεια της συζήτησης, ο Τραμπ είπε ότι η Χάρις υποστηρίζει την αφαίρεση οικονομικών κονδυλίων από τα αστυνομικά τμήματα. Σε εκείνο το σημείο, η Χάρις ακούστηκε να λέει ότι αυτό «δεν ήταν αλήθεια» παρά τη σίγαση του μικροφώνου της.

Η αντίδρασή της ώθησε τον Τραμπ να πει: “Μιλάω τώρα. Αν δεν σε πειράζει. Παρακαλώ. Ακούγεται οικείο μήπως σ’ εσένα αυτό;”

Ο πρώην πρόεδρος αναφερόταν σε ένα απόσπασμα της Χάρις από τις προεδρικές εκλογές του 2020, όπου κατά τη διάρκεια συζήτησης με τον αντίπαλό της (ΕΔΩ)

Τον Οκτώβριο του 2020, η Χάρις και ο πρώην αντιπρόεδρος Μάικ Πενς συμμετείχαν σε αντιπροεδρικό ντιμπέιτ. Κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια της συζήτησε, ο Πενς διέκοψε τη Χάρις ενώ εκείνη έδινε μια απάντηση για τον κορονοϊό στην οποία απάντησε: «Κύριε Αντιπρόεδρε, μιλάω».

Η απάντησή της έγινε γρήγορα viral στο διαδίκτυο και έγινε μιμίδιο εκείνη την εποχή.

Ο Τραμπ φάνηκε να επαναφέρει το meme χθες βράδυ, με τους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης να σημειώνουν την αναφορά!

Δείτε τον Τραμπ να τρολάρει την Καμάλα

ΕΔΩ

photo: EPA-THE WASHINGTON POST POOL

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί