Πώς ένας “μικρός ήρωας” από την Καλιφόρνια έσωσε τη μαμά του μετά από τραγικό ατύχημα στις διακοπές

Ένα πεντάχρονο αγόρι ανέλαβε δράση όταν η μητέρα του χτυπήθηκε από ένα δέντρο ενώ έκαναν πεζοπορία τρέχοντας για βοήθεια σώζοντάς της τη ζωή

Η Natalie Franks, 34 ετών έκανε διακοπές στο Ketchum του Idaho , τον Ιούλιο με τους δύο γιους της και τον σύζυγό της Andy, όταν τραυματίστηκε σοβαρά.

Η τετραμελής οικογένεια απολάμβανε μια πεζοπορία όταν ένα πεύκο «έσπασε και προσγειώθηκε στο κεφάλι της Νάταλι.

Σύμφωνα με τον Andy, ο γιος τους φώναζε τόσο δυνατά, που οι κραυγές του ακούστηκαν από ένα ζευγάρι που έκανε πεζοπορία κοντά και κάλεσε το 911 – σώζοντάς της τη ζωή.



Από το ατύχημα η Νάταλι εξάρθρωσε το ισχίο και το γόνατό της, ενώ κόπηκε και μια αρτηρία στο αριστερό της πόδι, μεταξύ άλλων τραυματισμών.

Η Andy έγραψε: «Δεν ήταν σε θέση να κινηθεί ή να καλέσει για βοήθεια. Ο Κόλτον, σώζοντας τη ζωή της μαμάς, άρχισε να τρέχει και να ουρλιάζει για βοήθεια.

«Τελικά, ένα ζευγάρι που έκανε πεζοπορία τον άκουσε να ουρλιάζει και έτρεξαν να τη βοηθήσουν καθώς οδηγούσε το δρόμο και κάλεσαν το 911».

Σύμφωνα με το The Idaho Mountain Express , έξι πυροσβέστες έφτασαν στο σημείο και κατάφεραν να τη σταθεροποιήσουν πριν τη μεταφέρουν με φορείο σε ασθενοφόρο.

Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο ιατρικό κέντρο St. Luke’s Wood River όπου διασωληνώθηκε πριν μεταφερθεί αργότερα στο Περιφερειακό Ιατρικό Κέντρο Saint Alphonsus στο Boise.

Ο Άντι έγραψε: «Μέσα από τις πολυάριθμες αξονικές τομογραφίες, μαγνητικές τομογραφίες και ακτίνες Χ, μάθαμε τελικά τους πολλαπλούς τραυματισμούς της Νάταλι.

«Η Νάταλι έχει μια άσχημα σπασμένη ωμοπλάτη (αριστερός ώμος), 9 σπασμένα πλευρά, 3 σπασμένους σπονδύλους, άσχημα σπασμένο ισχίο και, αυτή τη στιγμή που γράφουμε, περιμένουμε περισσότερα αποτελέσματα μαγνητικής τομογραφίας…».

Αφού πέρασε αρκετές ημέρες σε νοσοκομείο η ίδια η Νάταλι έγραψε ότι δεν θυμόταν το ατύχημα.

Σε αρκετές αναρτήσεις της ευχαρίστησε τους φίλους και τα μέλη της οικογένειάς της που έκαναν κάθε προσπάθεια για να βοηθήσουν καθώς υποβλήθηκε σε πολλές χειρουργικές επεμβάσεις.

Είπε: «Σας ευχαριστώ που παρακολουθήσατε αυτό το ταξίδι μαζί μου. Οι λέξεις δεν μπορούν ποτέ να περιγράψουν το βάθος της ευγνωμοσύνης μου.

“Ελπίζω να βρω τους νέους μου ρυθμούς στο σπίτι και, καθώς αποκτώ άνεση και αυτοπεποίθηση, θα αρχίσω να σας βλέπω ξανά από κοντά σύντομα!”

Μετά από δοκιμασία ενός μήνα, ο Άντι έγραψε στις 31 Αυγούστου ότι η οικογένεια είχε επιστρέψει στο σπίτι της στην Καλιφόρνια.

Είπε: “Μαθαίνουμε να λειτουργούμε με νέα δεδομένα, να συγχωρούμε γρήγορα, να γελάμε από τη γελοιότητα όλων αυτών και να προχωράμε, ένα βήμα τη φορά

(photo: pixabay)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί