Η απάντηση του Τραμπ στο αν θα κάνει νέο debate με την Χάρις

Και η παρομοίωση... πυγμαχίας που έκανε!

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, παρά τις προσπάθειες διεθνιστικών μέσων ενημέρωσης να τον παρουσιάσουν χαμένο στο ντιμπέτι με την Καμάλα Χάρις, είπε πως πιστεύει ότι ήταν «το καλύτερο ντιμπέιτ που είχε ποτέ».

“Νόμιζα ότι ήταν πολύ καλό. Ήμασταν τρεις εναντίον ενός, αλλά το περίμενα”, είπε, αναφερόμενος στους συντονιστές της συζήτησης, οι οποίοι πίεζαν και διέκοπταν τον νυν υποψήφιο των Ρεπουμπλικάνων στις απαντήσεις του.

Ο παρουσιαστής του Fox News ρώτησε τον Τραμπ σχετικά με τις αναφορές ότι η εκστρατεία του Χάρις θέλει μια δεύτερη συζήτηση τον Οκτώβριο και αν θα ήταν ανοιχτός σε αυτήν.

Σημειώνεται πως το Fox News απηύθυνε μια επίσημη πρόσκληση και στις δύο εκστρατείες Τραμπ και Χάρις για μια δεύτερη συζήτηση τον επόμενο μήνα.

«Θέλει δεύτερο debate γιατί έχασε», απάντησε ο Τραμπ.

«Δεν ξέρω. Πρέπει να το σκεφτώ. Αλλά αν κερδίσεις ένα ντιμπέιτ, γιατί να κάνει κι άλλο ντιμπέιτ; Νομίζω ότι ίσως δεν πρέπει να το κάνω. Αμέσως (η Χάρις) είπε ότι θέλουμε κι άλλο ντιμπέιτ. Αυτό δεν συμβαίνει όταν είσαι επαγγελματίας πυγμάχος και χάνεις; Θες αμέσως νέα μάχη!», προσέθεσε.

«Θα γέρνατε καθόλου προς το ναι;», ρωτήθηκε ο Τραμπ.

«Ίσως αν ήταν σε ένα δίκαιο δίκτυο, θα το έκανα», απάντησε.

photo ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA-EPA

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί