Πώς αντέδρασαν οι Αμερικανοί ψηφοφόροι στην υποστήριξη της Τέιλορ Σουίφτ στη Καμάλα

«Η υποστήριξή της μπορεί να επηρεάσει ορισμένους από τους θαυμαστές της», είπε ένας ντόπιος του Χιούστον.

Οι ψηφοφόροι σε όλη τη χώρα είπαν στο Fox News Digital ότι η υποστήριξη της Τέιλορ Σουίφτ στην Αντιπρόεδρο Καμάλα Χάρις θα μπορούσε να αποδειχτεί πειστική για τους θαυμαστές της που την λατρεύουν.

Ψηφοφόροι από το Μίσιγκαν, το Τέξας και το Τενεσί αντέδρασαν στην υποστήριξη της Χάρις από τη Σουίφτ, μερικές φορές με λύπη για το πόσο μεγάλη επιρροή έχει. Η ποπ σταρ έχει υποστηρίξει τους Δημοκρατικούς στο παρελθόν, επομένως η θέση της δεν ήταν έκπληξη, αλλά η σούπερ σταρ και οι τεράστιοι ακόλουθοί της εξακολουθούσαν να αποτελούν την υποστήριξή της στα πρωτοσέλιδα ειδήσεων σε όλο τον κόσμο.

«Λυπάμαι πολύ που ακούω για την ανακοίνωση της Τέιλορ Σουίφτ, γιατί οι νέοι, δεν νομίζω, ότι είναι τόσο έξυπνοι για το τι συμβαίνει», είπε η Sheri στο Μπέρμιγχαμ του Μίσιγκαν.

«Είναι τεράστιο και είναι λυπηρό το γεγονός ότι κάποιοι άνθρωποι σαν αυτήν που είναι ισχυροί και έχουν μια πλατφόρμα απλώς δεν κάνουν το σωστό», είπε μια άλλη ψηφοφόρος από το Μπέρμιγχαμ ονόματι Τζίνα.

Η Σουίφτ ενέκρινε την Καμάλα Χάρις για την προεδρία λίγα λεπτά μετά το προεδρικό ντιμπέιτ της υποψήφιας των Δημοκρατικών εναντίον του Ρεπουμπλικανού αντιπάλου της, πρώην προέδρου Τραμπ, το βράδυ της Τρίτης.

Γράφοντας στο Instagram , η ποπ σταρ είπε ότι θα ψηφίσει τον Χάρις επειδή «αγωνίζεται για τα δικαιώματα, και πιστεύω ότι χρειάζεται μία πολεμίστρια για να τα υπερασπιστεί».

Η Mina, στο Χιούστον, είπε ότι οι “Swifties” είναι ένας μεγάλος πληθυσμός που είναι ήδη κατά κύριο λόγο φιλελεύθερος.

“Νομίζω ότι οι περισσότεροι άνθρωποι που είναι Swifties είναι συνήθως φιλελεύθεροι και άνθρωποι που θα ψήφιζαν την Καμάλα από την αρχή”, είπε.

Ο Έντουιν στο Νόξβιλ του Τενεσί πιστεύει ότι η έγκριση της Σουίφτ απευθύνεται στους νέους ψηφοφόρους αλλά όχι στους μεγαλύτερους.

“Νομίζω ότι απευθύνεται στους νεότερους ψηφοφόρους, στους 21, 22 ετών. Πιθανότατα το έκανε επειδή τείνουν να υπολογίζουν τους διάσημους ανθρώπους, όπως τους αποκαλώ, και τι ψηφίζουν”, είπε. .

Η Μπέκι, επίσης στο Νόξβιλ, συμφώνησε επίσης για την επιρροή που θα μπορούσε να έχει η υποστήριξη στους νεότερους ψηφοφόρους: ” Είναι δύσκολο να πω. Αλλά ξέρω ότι έχει τρομερή επιρροή στους νέους.”

“Είναι μια πολύ δημοφιλής καλλιτέχνης. Έτσι, η υποστήριξή της για την Καμάλα πιθανότατα θα επηρεάσει ορισμένους από τους θαυμαστές της”, είπε ο Enoch στο Χιούστον.


Η Σουίφτ, η οποία υποστήριξε επίσης τον Τζο Μπάιντεν το 2020 και ασκούσε σκληρή κριτική στον Τραμπ, ενθάρρυνε τους οπαδούς της να εγγραφούν για να ψηφίσουν.

“Έκανα την έρευνά μου και έκανα την επιλογή μου. Η έρευνά σας είναι δική σας και η επιλογή είναι δική σας. Θέλω επίσης να πω, ειδικά στους ψηφοφόρους για πρώτη φορά: Να θυμάστε ότι για να ψηφίσετε , πρέπει να είσαι εγγεγραμμένος!», έγραψε στους 283 εκατομμύρια followers της. “Επίσης, θεωρώ ότι είναι πολύ πιο εύκολο να ψηφίσω νωρίς. Θα βάλω το λινκ για το πού μπορείτε να κάνετε εγγραφή και θα βρω ημερομηνίες και πληροφορίες πρόωρης ψηφοφορίας στην ιστορία μου.”

Μέσα σε λίγα λεπτά, η ανάρτηση της Σουίφτ είχε συγκεντρώσει περισσότερα από 2 εκατομμύρια likes και έχει περισσότερα από 10 εκατομμύρια like από την Πέμπτη.

Από την ανάρτηση, περισσότερα από 337.000 άτομα έκαναν κλικ στον σύνδεσμο εγγραφής ψηφοφόρων που κοινοποίησε η Σουίφτ.

Η Διοίκηση Γενικών Υπηρεσιών, η οποία διαχειρίζεται τον ιστότοπο, είπε ότι πάνω από 337.000 άτομα είχαν χρησιμοποιήσει τον σύνδεσμο της Σουίφτ από το απόγευμα της Τετάρτης, σύμφωνα με το NBC News. Η GSA δεν απάντησε αμέσως σε έρευνα του Fox News Digital σχετικά με το πού βρίσκεται το σύνολο από την Πέμπτη.

photo: EPA-THE WASHINGTON POST POOL

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί