23χρονος Έλληνας τενίστας ζει το όνειρό του – Θα παίξει κόντρα στον κορυφαίο όλων των εποχών Τζόκοβιτς!

Ο κορυφαίος τενίστας όλων των εποχών, Νόβακ Τζόκοβιτς, κατεβαίνει στο Βελιγράδι με την εθνική ομάδα της Σερβίας στο Davis Cup αυτό το Σαββατοκύριακο. Ο 23χρονος Γιάννης Ξυλάς, που βρίσκεται στο Νο.770 της παγκόσμιας κατάταξης, κληρώθηκε να αντιμετωπίσει τον Νόλε στο Βελιγράδι, με το ματς να διεξάγεται αύριο, δεύτερο κατά σειρά.Ο Ξυλάς παρόλο που γνωρίζει…εκ των […]

Ο κορυφαίος τενίστας όλων των εποχών, Νόβακ Τζόκοβιτς, κατεβαίνει στο Βελιγράδι με την εθνική ομάδα της Σερβίας στο Davis Cup αυτό το Σαββατοκύριακο.

Ο 23χρονος Γιάννης Ξυλάς, που βρίσκεται στο Νο.770 της παγκόσμιας κατάταξης, κληρώθηκε να αντιμετωπίσει τον Νόλε στο Βελιγράδι, με το ματς να διεξάγεται αύριο, δεύτερο κατά σειρά.
Ο Ξυλάς παρόλο που γνωρίζει…εκ των προτέρων το αποτέλεσμα, δεν έκρυψε την ευτυχία του που θα βρεθεί απέναντι στον θρύλο του τένις, σε μια συνέντευξη Τύπου που δόθηκε.

«Αποτελεί ένα όνειρο που θα παίξω με έναν από τους καλύτερους τενίστες όλων των εποχών. Θα αγωνιστώ χωρίς πίεση, θα μπω για να το ευχαριστηθώ, να κερδίσω εμπειρίες και να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ. Ευχαριστούμε τη σερβική ομοσπονδία που μας έχει κάνει να αισθανόμαστε σαν στο σπίτι μας. Η ομορφιά του αθλητισμού είναι ότι ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο, να κουράσουμε τους αντιπάλους μας, και μπορεί να γίνει ένα θαύμα» ανέφερε ο Ξυλάς, ο οποίος δεν έχασε την ευκαιρία και φωτογραφήθηκε με τον Τζόκοβιτς, τον οποίο θα μπορούσε να δει στο court μόνο σε… προπόνηση.

Δείτε ΦΩΤΟ ΕΔΩ

(Με πληροφορίες από iefimerida. gr / photo: epa-epa)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί