Η έκπληξη που την περίμενε στην τουαλέτα…την έκανε να τρέχει πανικόβλητη!

Μια γυναίκα άρχισε να τρέχει σε κατάσταση πανικού, αφού ανακάλυψε έναν τεράστιο αρουραίο να σκαρφαλώνει γύρω της ενώ εκείνη χρησιμοποιούσε την τουαλέτα.

Οι φρικιαστικές εικόνες δείχνουν το τεράστιο τρωκτικό που έχει κολλήσει στο κάτω μέρος της τουαλέτας, με τα μακριά νύχια και τα μουστάκια του να ξεπροβάλλουν από το νερό.

Η γυναίκα έμεινε να «ουρλιάζει» αφού ο αρουραίος – που αργότερα πνίγηκε ανάποδα στο νερό – είχε ανέβει στις αποχετεύσεις της και κρυβόταν στον πάτο της τουαλέτας της.

Ο Kieran Sampler, επαγγελματίας κυνηγός αρουραίων, είπε: «Ο αρουραίος ανέβηκε από την γραμμή της αποχέτευσης στην τουαλέτα – ενώ μια γυναίκα ήταν στην τουαλέτα εκείνη τη στιγμή.

«Έπρεπε λοιπόν να τον βγάλουμε, ήταν πολύ άσχημο.

Ο 30χρονος, ο οποίος ισχυρίζεται ότι έχει σκοτώσει πάνω από 65.000 αρουραίους πρόσθεσε: «Είχα έναν πελάτη που είχε έναν αρουραίο που ζούσε στα ξύλινα πηχάκια ενός κρεβατιού – είναι τρελό αυτό που έχω δει.

«Είχα ένα όπου μια γάτα έφερε τον αρουραίο μέσα στη νύχτα, έτσι η οικογένεια τον παγίδευσε μέσα στην κρεβατοκάμαρα.

«Έφερα το σκυλί μου μέσα, το αναγνώρισε αμέσως, αλλά ο αρουραίος έτρεξε στα συρτάρια του κομοδίνου».

Ο κ. Sampler δημιούργησε μια σελίδα στο Facebook με το όνομα Yorkshire Rat Pack το 2018. Στη συνέχεια, ο πατέρας του ίδρυσε τη δική του επιχείρηση που ονομάζεται Vermicure Pest Control, η οποία καλύπτει το Νότιο και το Δυτικό Γιορκσάιρ.

Αποφεύγει να χρησιμοποιεί παγίδες, που θα κρατούσαν τα τρωκτικά σε ένα κλουβί, γιατί λέει ότι αυτό τα τραυματίζει.

Ο κ. Sampler, από το Wakefield του West Yorkshire, έχει εκπαιδεύσει τα δύο σκυλιά του Lakeland Terriers Poppy και Penny να εντοπίζουν και να σκοτώνουν τους αρουραίους με τον πιο ανθρώπινο τρόπο.

Είπε: «Σκοτώνουν τους αρουραίους σε δευτερόλεπτα.

«Είναι πιο ανθρώπινο από τη χρήση δηλητηρίου κατά τη γνώμη μου, γι’ αυτό και δεν έγινε ποτέ παράνομο.

«Επίσης, λειτουργεί πιο γρήγορα από το δηλητήριο – με την καλή έννοια».

Ο κ. Sampler, ο οποίος βοηθά περίπου δέκα πελάτες την ημέρα, λέει ότι υπήρξε αύξηση των ανθρώπων που βρίσκουν αρουραίους τους τελευταίους μήνες.

“Ο χειμώνας είναι μια ζωτική περίοδος για τους αρουραίους – τους αρέσει το φύλλωμα, οπότε αν έχετετε βαρύ φύλλωμα στον κήπο σας, τότε θα συνιστούσα να το κόψετε.”

Δείτε ΦΩΤΟ ΕΔΩ

photo: pixabay

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί