Η συνάντηση ενός Σέρβου influencer…με μια αρκούδα! Τον έκραξαν στο διαδίκτυο- Βίντεο

Ένας Σέρβος influencer τραβούσε βίντεο από τη φωλιά μιας αρκούδας όταν του έκανε την έκπληξη και εμφανίστηκε μπροστά του, με αποτέλεσμα να δεχτεί αρνητικά σχόλια.

Ένας “ανόητος” όπως τον χαρακτήρισαν influencer μίλησε για τη στιγμή που βρέθηκε λίγα εκατοστά από το θάνατο όταν μπήκε στη σπηλιά μιας αρκούδας.

Ο Σέρβος influencer Στέφαν Γιάνκοβιτς εμφανίστηκε σε μια ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα μέσα στη φωλιά του τεράστιου ζώου.

Σε ένα μέρος του πρώτου βίντεο που ανέβασε, η αρκούδα εθεάθη να μυρίζει από κοντά τον Στέφαν σε μια κατάσταση που ο δημοφιλής χρήστης του διαδικτύου είπε ότι ήταν «στα όρια της ζωής». Ο Στέφαν δεν εξήγησε πώς βρέθηκε σε αυτή την κατάσταση.

Με λεζάντα ενός κλιπ «Αυτό που δεν έχεις πού να τρέξεις» ο Στέφαν έδειξε δύο αρκούδες στο κάτω μέρος ενός δέντρου που είχε σκαρφαλώσει.

Ο Στέφαν είπε στους ακολούθους του: «Δεν θα πιστεύετε τι μου συνέβη. Περνάω 24 ώρες στο δάσος και μια αρκούδα μου επιτίθεται… Με περιμένει, και υπάρχει άλλη και έμεινα στο δέντρο μέχρι να φύγει ο κίνδυνος».

Σε αντίδραση στο κλιπ, το οποίο διανεμήθηκε στην εφαρμογή κοινωνικής δικτύωσης X από το Λευκορωσικό ΜΜΕ Nexta, ορισμένοι άνθρωποι ήταν δύσπιστοι για τη συνάντηση αρκούδας με άνθρωπο.
Ένα άτομο είπε ότι ο Στέφαν γνώριζε καλά τους γούνινους φίλους του.

Έγραψαν: «Μπα, μπορείς να πεις ότι τον ξέρουν οι αρκούδες! Διαφορετικά θα του έσπαγε το κεφάλι».
Άλλοι έσπευσαν να επισημάνουν τους κινδύνους που κρύβουν οι αρκούδες στην άγρια ​​φύση.

Ένας χρήστης έγραψε: «Ποτέ δεν έχω συναντήσει κάποιον τόσο ανόητο όσο αυτό το άτομο σε όλη μου τη ζωή».

Δεν είναι αμέσως ξεκάθαρο πού τραβήχτηκε το βίντεο, αλλά υπάρχουν καφέ αρκούδες που προέρχονται από τη Σερβία. Η AZ Animals είπε ότι ο πληθυσμός των καφέ αρκούδων στη Σερβία πιστεύεται ότι είναι περίπου 700 με 800 στο σύνολο.

Δείτε τα ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ και ΕΔΩ

photo: pixabay

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί