Ο ένας πιο ψυχοπαθής από τον άλλον! Γιατί προκάλεσε σάλο η σύζυγος του Τιμ Γουόλζ – Βίντεο

«Λυπάμαι που πρέπει να το παρακολουθήσετε αυτό», είπε ένας κριτικός για ένα απόσπασμα της Gwen Walz.

Μια προεκλογική ομιλία της πρώτης κυρίας της Μινεσότα,Γκουέν Γουόλζ , στην οποία χρησιμοποίησε μια χειρονομία με το χέρι για να πει «αντίο» και «γυρίστε σελίδα» στον πρώην Πρόεδρο Τραμπ ενθάρρυνε το κοινό του Ουισκόνσιν, αλλά προκάλεσε ανατριχίλες σε όλους τους υπόλοιπους!

Η Γκουέν Γουόλζ επικρίθηκε για μια ομιλία που έκανε υπέρ του συζύγου της, κυβερνήτη της Μινεσότα, Τιμ Γουόλζ, και την αντιπρόεδρο Καμάλα Χάρις στο Ουισκόνσιν το Σάββατο.

Στην ομιλία, η Γκουέν Γουόλζ ανέφερε τις επιδόσεις της Χάρις στο ντιμπέιτ την περασμένη εβδομάδα και είπε επανειλημμένα ότι οι εκλογές είναι η ώρα να «γυρίσουμε σελίδα» στο τρέχον πολιτικό κλίμα.

“Τώρα μάλλον είδατε αυτή τη συζήτηση το προηγούμενο βράδυ. Ναι, ήταν υπέροχο. Και αυτό που μας είπε η Καμάλα Χάρις ότι έπρεπε να κάνουμε, ήταν ότι έπρεπε να γυρίσουμε σελίδα. Ναι, γιατί έχουμε κάτι πραγματικά συναρπαστικό προς την κατεύθυνση μας.” είπε η Γκουέν Γουόλζ.

«Αλλά μου αρέσει αυτό που έκανε», συνέχισε η πρώτη κυρία της Μινεσότα, μιμούμενη κάποιον που γυρίζει τη σελίδα ενός βιβλίου. “Γυρίστε σελίδα.”

Η Γκουέν Γουόλζ ζήτησε στη συνέχεια από το κοινό να συμμετάσχει στην “παντομίμα” γυρίζοντας σελίδα, ενώ δήλωσε ότι το Δημοκρατικό Κόμμα έχει «52 ημέρες για να γυρίσει σελίδα» στην εκστρατεία του Τραμπ για τον Λευκό Οίκο.

«Ξέρεις με τι άλλο μοιάζει αυτό;» ρώτησε η Γκουέν Γουόλζ καθώς συνέχιζε να κινεί τα χέρια της. “Αντίο, αντίο. Αντίο, Ντόναλντ Τραμπ”, αναφώνησε.

«Γυρίζουμε σελίδα», πρόσθεσε.

Οι κριτικοί επέκριναν γρήγορα την Γκουέν Γουόλζ και την ομιλία της ως «τρακαρισμένη» και «1000 φορές χειρότερη από τη Χίλαρι Κλίντον».

Δείτε το απίστευτο στιγμιότυπο ΕΔΩ

photo: epa-epa

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί