Το ΒΙΝΤΕΟ με την σύλληψη του επίδοξου δολοφόνου του Ντόναλντ Τραμπ

Δείτε...

Το γραφείο του σερίφη της κομητείας Μάρτιν έδωσε στην δημοσιότητα βίντεο με κάμερα σώματος που δείχνει την σύλληψη του Ryan Wesley Routh, του υπόπτου, δηλαδή, ο οποίος συνελήφθη μετά από την νέα απόπειρα δολοφονίας κατά του πρώην Αμερικανού προέδρου, Ντόναλντ Τραμπ!

Δείτε ΕΔΩ!

Οι αρχές υποπτεύονται ότι ο Ρουθ, ο οποίος είναι αυτοαπασχολούμενος κατασκευαστής οικονομικών κατοικιών στη Χαβάη, σχεδίαζε να επιτεθεί στον πρώην πρόεδρο καθώς έπαιζε γκολφ την Κυριακή .

Ο Ρουθ ασχολείτο με τον Τραμπ με αρνητικό τρόπο στα social media και, όπως διαβάσατε νωρίτερα στο ΕΛ, όχι απλά υποστηρίζει το Κίεβο, αλλά συμμετέχει ενεργά ακόμα και σε προπαγανδιστικά βίντεο του νεοναζιστικού AZOV!

Όπως σχολιάζουν ΜΜΕ στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, τα δεδομένα του κινητού τηλεφώνου του Routh δείχνουν πως πέρασε έως και 12 ώρες κοντά στην περιοχή, στην οποία τον εντόπισα, όπου κρυβόταν σε θάμνους για να βρει την κατάλληλη βολή κατά του Τραμπ!

Πλέον ΜΜΕ, πολιτικοί και πολίτες, οι οποίοι στηρίζουν Τραμπ αναρωτιούνται, πώς μπορούν να αποτρέψουν «τους εχθρούς του Ντόναλντ Τραμπ από το να τον σκοτώσουν;»!

Ο Ντόναλντ Τραμπ πάντως κατηγορεί την εμπρηστική ρητορική των Δημοκρατικών ότι υποκίνησε μια ακόμη απόπειρα δολοφονίας!

photo αρχείου ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA-EPA

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί