Το Πεντάγωνο των ΗΠΑ ετοιμάζει νέα ακρόαση για τα UFO! Έρχονται αποκαλύψεις;

Μετά από μία σειρά από ανάλογες ακροάσεις τα τελευταία χρόνια.

Η Επιτροπή Ενόπλων Υπηρεσιών της Αμερικανικής Γερουσίας ετοιμάζεται να οργανώσει μια νέα ακρόαση για να ενισχύσει την αξιοπιστία του τμήματος του Πενταγώνου που είναι επιφορτισμένο με την αντιμετώπιση αγνώστων ιπτάμενων αντικειμένων, δήλωσε ανώτερος βουλευτής.

Το Γραφείο επίλυσης ανωμαλιών σε όλους τους τομείς (AARO) ιδρύθηκε τον Ιούλιο του 2022, με τη βοήθεια της Kirsten Gillibrand από τη Νέα Υόρκη.

Η ίδια είπε στη Daily Mail τη Δευτέρα ότι εργάζεται για να προγραμματίσει μια ακρόαση εντός εβδομάδων.

«Είναι προτεραιότητα για μένα γιατί πιστεύω ότι είναι πολύ σημαντικό να συνεχίσουμε να βγάζουμε στοιχεία σε κοινή θέα», δήλωσε η Gillibrand.

Η Επιτροπή Ενόπλων Υπηρεσιών σκοπεύει να φιλοξενήσει «μια έκθεση προόδου για το πόσα άγνωστα εναέρια φαινόμενα [UAP] έχουμε αξιολογήσει και αναλύσει, να δώσει παραδείγματα όσων έχουμε εντοπίσει και να δώσει παραδείγματα όσων δεν έχουμε εντοπίσει».

Σύμφωνα με την Gillibrand, η ακρόαση θα πρέπει να ανανεώσει την εμπιστοσύνη του κοινού στην AARO, μετά από μια σειρά από στρατιωτικούς ισχυρισμούς πληροφοριοδοτών ότι η κυβέρνηση συγκαλύπτει πιθανές συναντήσεις με εξωγήινους.

«Θέλουμε επίσης να προσπαθήσουμε να συνεχίσουμε να χτίζουμε αξιοπιστία σε αυτό το γραφείο [AARO], ώστε περισσότερο κοινό να μπορεί να τρέφεται με θεάσεις και να έχει ένα μέρος και μια πλατφόρμα για να στέλνει πληροφορίες και έρευνες», πρόσθεσε.

Η ανακοίνωση της ακρόασης έρχεται μόλις δύο εβδομάδες μετά τη δημοσίευση ενός βίντεο ενός «τεράστιου UFO» με «εκτυφλωτικά φώτα που αναβοσβήνουν και περιστρέφονται» στο Reddit.

Η θέαση καταγράφηκε στο Choteau της Μοντάνα, λιγότερο από 100 χιλιόμετρα από την αεροπορική βάση Malmstrom, μια σημαντική εγκατάσταση πυρηνικών πυραύλων.

Freepik photo

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί