Ο ράπερ Sean ‘Diddy’ Combs συνελήφθη για trafficking και σεξουαλική επίθεση

Ο σταρ της χιπ - χοπ μουσικής Sean "Diddy" Combs συνελήφθη στη Νέα Υόρκη.

Ο Sean “Diddy” Combs κατηγορήθηκε για σεξουαλική επίθεση, μαστροπεία και εκβιασμό με τον ισχυρισμό ότι διηύθυνε μια “επιχείρηση που συμμετείχε σε trafficking, καταναγκαστική εργασία ή, απαγωγές, εμπρησμό και άλλα εγκλήματα”, σύμφωνα με το κατηγορητήριο που αποφάσισε την Τρίτη.

Οι ομοσπονδιακοί εισαγγελείς είπαν ότι ο Combs «κακομεταχειριζόταν, απειλούσε και εξανάγκαζε γυναίκες και άλλους γύρω του να εκπληρώσουν τις σεξουαλικές του επιθυμίες, να προστατεύσουν τη φήμη του και να αποκρύπτουν τη συμπεριφορά του» από το 2008 έως τώρα. Οι κατηγορίες αντικατοπτρίζουν 11 αστικές καταγγελίες που έχουν υποβληθεί εναντίον του από το 2023.
Ο ράπερ κατηγορείται για λεκτική, συναισθηματική, σωματική και σεξουαλική κακοποίηση, ανέφερε το ομοσπονδιακό κατηγορητήριο.

Οι ομοσπονδιακοί εισαγγελείς αναφέρουν το βίντεο παρακολούθησης ξενοδοχείου του 2016 που έδειχνε τον Combs να επιτίθεται σωματικά στην πρώην κοπέλα του, Cassie Ventura .

“Όταν ένα μέλος του προσωπικού ασφαλείας του ξενοδοχείου παρενέβη, ο Combs επιχείρησε να δωροδοκήσει το μέλος του προσωπικού για να εξασφαλίσει τη σιωπή”, ανέφερε το κατηγορητήριο.
Ο Combs συνελήφθη στο ξενοδοχείο Park Hyatt στο Midtown Manhattan τη Δευτέρα το βράδυ και πέρασε τη νύχτα υπό ομοσπονδιακή κράτηση, είπαν πηγές στο ABC News.

Ο Combs «ήξερε ότι αυτό ερχόταν», είπε ο δικηγόρος του μεγιστάνα της μουσικής, Marc Agnifilo, στους δημοσιογράφους την Τρίτη καθ’ οδόν προς το ομοσπονδιακό δικαστήριο. «Τον φέραμε στη Νέα Υόρκη πριν από δύο εβδομάδες γιατί, σίγουρα, ξέραμε ότι αυτή η μέρα θα ερχόταν και είναι εδώ».

Οι ομοσπονδιακοί εισαγγελείς θέλουν ο Combs να κρατείται υπό ομοσπονδιακή κράτηση ενώ περιμένει τη δίκη, υποστηρίζοντας σε επιστολή του προς τον δικαστή ότι είναι «επικίνδυνος» και αποτελεί συνεχή απειλή για την κοινότητα.

photo: pixabay

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί