Πανικός και ουρλιαχτά σε αεροπλάνο – «Χτυπήθηκε» από τροπική καταιγίδα και οι επιβάτες προσεύχονταν! ΒΙΝΤΕΟ

Αυτή είναι η τρομακτική στιγμή που οι επιβάτες ούρλιαζαν πανικόβλητοι καθώς μια τροπική καταιγίδα έπληξε το αεροπλάνο τους κατά τη διάρκεια της πτήσης.

Πλάνα δείχνουν ταξιδιώτες σε μια πτήση από το Μεντεγίν προς τη Μπαρανκίγια, και οι δύο στην Κολομβία, να πιάνουν τα καθίσματα και να ψιθυρίζουν προσευχές κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους στις 16 Σεπτεμβρίου.

Μια αεροσυνοδός ακούγεται να προσπαθεί να ηρεμήσει τους επιβάτες πάνω από το θυροτηλέφωνο καθώς το αεροσκάφος τραντάζεται από τους ισχυρούς ανέμους. Οι τρομακτικές σκηνές γυρίστηκαν σε πτήση 8586 της Avianca Airlines.

Ο επιβάτης Zule Ebratt είπε: «Ποτέ δεν έχω βιώσει τόσο άσχημο καιρό σε πτήση. Πόσο τρελό».

Σύμφωνα με αναφορές, η πτήση συγκλονίστηκε από ισχυρή θύελλα που έπληξε πολλές περιοχές στο βόρειο τμήμα της χώρας.

Μη μπορώντας να προσγειωθεί, ο πιλότος αποφάσισε να κάνει αναγκαστική προσγείωση στο κοντινό παραθαλάσσιο θέρετρο της Καρχηδόνας.

Τελικά, η πτήση μπόρεσε να συνεχίσει για τη Μπαρανκίγια αρκετές ώρες αργότερα από το αναμενόμενο.
Ένα άλλο βίντεο δείχνει επιβάτες να χειροκροτούν τον πιλότο και το πλήρωμα καμπίνας αφού το αεροπλάνο προσγειώθηκε με ασφάλεια στον διάδρομο προσγείωσης.

Ο πανικός προκλήθηκε από μια τροπική καταιγίδα που έφερε ανέμους με ταχύτητα έως και 45 μίλια την ώρα, σύμφωνα με τον μετεωρολόγο Alexander Martinez.

Η καταιγίδα επηρέασε πολλές περιοχές στα διαμερίσματα του Atlántico, Magdalena και Bolívar, αφήνοντας ένα ίχνος καταστροφής στον απόηχο της.

Η ισχυρή θύελλα ξερίζωσε δέντρα, κατέστρεψε στέγες και έκοψε το ρεύμα σε αρκετούς δήμους.

Οι τοπικές αρχές και οι υπηρεσίες αρωγής βρίσκονται στη διαδικασία εκτίμησης των ζημιών και αποκατάστασης βασικών υπηρεσιών.

Τα συνεργεία έκτακτης ανάγκης εργάζονται για να καθαρίσουν τους δρόμους που έχουν αποκλειστεί από πεσμένα δέντρα και να αποκαταστήσουν το ρεύμα στα σπίτια.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

photo: pixabay

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί