Ανατριχιαστικές εικόνες από φλεγόμενο σπίτι στο Τέξας: Δύο παιδιά ευχαριστούν τους αστυνομικούς που τα έσωσαν!

Το βίντεο της κάμερας δείχνει τη στιγμή που δύο παιδιά διασώθηκαν από φωτιά σε σπίτι στο Βίντορ του Τέξας.

Οι αστυνομικοί τράβηξαν έξω τα δύο αγόρια, ηλικίας επτά και εννέα ετών, σε ασφαλές μέρος από ένα παράθυρο, λίγες στιγμές πριν το δωμάτιο στο οποίο βρίσκονταν τυλιχθεί στις φλόγες.
Ένα από τα αγόρια ακούγεται να λέει σε έναν από τους αστυνομικούς, «ευχαριστώ που με σώσατε».
Και τα δύο παιδιά μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο για εισπνοή καπνού.

Δύο αστυνομικοί από το Τέξας έσπευσαν να σώσουν δύο αδέρφια που είχαν παγιδευτεί στην κρεβατοκάμαρά τους αφού το σπίτι τους τυλίχτηκε στις φλόγες σε μια δραματική διάσωση που καταγράφηκε από την κάμερα.

Μια κλήση για πυρκαγιά σε σπίτι λίγο έξω από το Beaumont με παιδιά που πιθανώς εγκλωβίστηκαν μέσα ήρθε λίγο πριν τις 2 τα ξημερώματα της Τρίτης. Οι αστυνομικοί Ashton Moss και Michael Stephenson με το αστυνομικό τμήμα Vidor έφτασαν πρώτοι στη σκηνή.

Η μητέρα τους είπε ότι οι δύο γιοι της, ηλικίας 7 και 9 ετών, ήταν ακόμα μέσα. Τα αγόρια παγιδεύτηκαν σε ένα υπνοδωμάτιο χωρίς διέξοδο, μπλοκαρίστηκαν από μια μονάδα κλιματισμού με παράθυρο και οι φλόγες άρχισαν να εξαπλώνονται σε όλο το σπίτι.

Χρησιμοποιώντας τα γυμνά του χέρια, ο Stephenson τράβηξε και τίναξε βίαια τη μονάδα A/C, προσπαθώντας να την αφαιρέσει.

«Όταν ακούς ότι είναι παγιδευμένοι, θέλεις απλώς να φτάσεις εκεί και να κάνεις ό,τι μπορείς, να τους συμπεριφερθείς σαν δικό σου παιδί», είπε.

Τελικά, ο Stephenson κατάφερε να σπρώξει τη μονάδα πίσω στο εσωτερικό της κρεβατοκάμαρας, αφήνοντας αρκετό χώρο και στα δύο παιδιά να πιέσουν μέσα από το άνοιγμα. Στη συνέχεια, οι αστυνομικοί και τα παιδιά έτρεξαν έξω από το φλεγόμενο σπίτι.

Το σπίτικαταστράφηκε ολοσχερώς, αλλά δεν χάθηκαν ζωές, χάρη στον Stephenson και τον Moss.

Ο αρχηγός της αστυνομίας του Vidor, Ροντ Κάρολ δήλωσε για τους δύο ήρωες αστυνομικούς: «Ήμασταν 40 δευτερόλεπτα μακριά από το να μην καταφέρουμε να βγάλουμε αυτά τα παιδιά από το σπίτι», είπε ο Κάρολ. «Αν ήταν πιο μακριά, μπορεί να μην το γιορτάζαμε τώρα».

Και τα δύο αγόρια μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο και εξετάστηκαν για εισπνοή καπνού και μετά πήραν εξιτήριο.

Τα αίτια της πυρκαγιάς είναι ακόμη υπό διερεύνηση.

Δείτε το συγκλονιστικό ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

photo: pixabay

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί