Πρώην αξιωματούχος της CIA βλέπει πίσω από την απόπειρα κατά του Τραμπ και προβληματίζεται

Ποιοι ευθύνονται ακριβώς;

Το γεγονός ότι ο Ράιαν Ρουθ ήταν «ένθερμος υποστηρικτής της Ουκρανίας και θέλει να δει την Ρωσία να δέχεται επίθεση και είδε ξεκάθαρα τον Τραμπ ως απειλή για τη μελλοντική λήψη στρατιωτικής υποστήριξης από την Ουκρανία», δεν μπορεί να περάσει στα ψιλά, λέει ο πρώην αξιωματούχος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ και της CIA, αξιωματικός πληροφοριών Λάρι Τζόνσον.

«Είμαι σίγουρος ότι το καθεστώς του Κιέβου θα αποστασιοποιηθεί από αυτό. Το καθεστώς του Κιέβου, μαζί με την προφανή υποστήριξη της CIA, συνέταξε μια λίστα θανάτου Αμερικανών. Μια λίστα με Αμερικανούς που πρέπει να σκοτωθούν. Ο Scott Ritter είναι σε αυτό, νομίζω ότι ο Douglas McGregor είναι σε αυτό», λέει ο Τζόνσον στο Sputnik.

Περιγράφει το γεγονός ότι ο Routh γνώριζε το πού βρισκόταν ο Τραμπ!

«Ποιος του το διέρρευσε; Πώς το ήξερε; Υπήρχε κάποιος μέσα στην ομάδα Τραμπ που του το είπε; Υπήρχε κάποιος μέσα στη Μυστική Υπηρεσία που του το είπε; Ήταν μια ξένη υπηρεσία πληροφοριών; Ήταν η ουκρανική υπηρεσία πληροφοριών που τον ειδοποίησε; Αυτό πρέπει να διερευνηθεί», παρατηρεί ο Τζόνσον.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η απόπειρα δολοφονίας πρόκειται να έχει αρνητικές επιπτώσεις στην υποστήριξη προς την Ουκρανία στις Ηνωμένες Πολιτείες, τουλάχιστον μεταξύ των υποστηρικτών του Τραμπ.

Ο Τζόνσον τονίζει επίσης ότι πολλοί άνθρωποι στην τρέχουσα κυβέρνηση των ΗΠΑ δεν θέλουν ο Τραμπ να γίνει ξανά πρόεδρος και θα προτιμούσαν να τον δουν νεκρό.

«Δεν θα με σόκαρε καθόλου αν υπάρχουν κάποια άτομα μέσα στην σημερινή κυβέρνηση που θα εμπλέκονταν στο περιστατικό της απόπειρας. Η Μυστική Υπηρεσία, νομίζω ότι είναι ενημερωμένη και η προσοχή είναι στραμμένη σε αυτήν με τέτοιο τρόπο που δεν έχουν την πολυτέλεια να αφήσουν την προχειρότητα και τον κακό σχεδιασμό και την κακή ασφάλεια να μείνουν αναπάντητες», λέει.

photo ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA-EPA

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί