Τραγωδία: Έγκυος μητέρα και σύζυγος πνίγηκαν σε διακοπές στη Χαβάη αφήνοντας πίσω τον 18 μηνών γιο τους

Νεαροί γονείς ενός γιου 18 μηνών και ενός αγέννητου κοριτσιού πνίγηκαν με τραγικό τρόπο το Σάββατο ενώ έκαναν διακοπές στη Χαβάη.

Οι κάτοικοι της Ουάσιγκτον, Ilya και Sophia Tsaruk – που ήταν έγκυος στο δεύτερο παιδί τους – πέθαναν στα νερά ανοιχτά του Μάουι ενώ κολυμπούσαν στον τροπικό παράδεισο, σύμφωνα με την τοπική πυροσβεστική υπηρεσία και τους αγαπημένους τους.

Οι πυροσβέστες του Μάουι και οι ομάδες διάσωσης των ωκεανών κλήθηκαν να ανταποκριθούν σε μια αναφορά για «κολυμβητές σε κίνδυνο», πιθανόν κολυμπούσαν με αναπνευστήρα, στο φυσικό καταφύγιο Ahihi-Kinau, λίγο μετά το μεσημέρι, δήλωσε το τμήμα.

Τους είπαν ότι ήταν με τον σύζυγό της – που δεν υπήρχε πουθενά – και γύρισαν πίσω στον ωκεανό για να τον αναζητήσουν.


Ο Ilya, 25 ετών, βρέθηκε σύντομα στο βυθό της θάλασσας, περίπου 100 με 150 μέτρα από την ακτή, δήλωσαν αξιωματούχοι της πυροσβεστικής. Μεταφέρθηκε πίσω στη στεριά, όπου οι ομάδες έκτακτης ανάγκης άρχισαν να του κάνουν ΚΑΡΠΑ.

Αλλά ούτε η Σοφία ούτε ο Ίλια άρχισαν να αναπνέουν ξανά. Κηρύχθηκαν νεκροί στην παραλία — με το αγέννητο παιδί της Σοφίας επίσης νεκρό, είπε η Πυροσβεστική Υπηρεσία της κομητείας Μάουι.

Το ζευγάρι αφήνει πίσω τον 18 μηνών γιο τους Λόγκαν που έμενε με τη θεία και τον θείο του ενώ οι γονείς του βρίσκονταν στο Μάουι.

«Ο Ίλια και η Σοφία αγαπούσαν και οι δύο τον Κύριο και πάντα υπηρετούσαν στην εκκλησία και βοηθούσαν τους ανθρώπους γύρω τους», έγραψε ο Αντρέι Τουπίκοφ στην περιγραφή της εκστρατείας στα αγγλικά και στα ρωσικά.

«Η Σοφία είχε τη φωνή ενός αγγέλου και μαζί με τον Ίλια τραγουδούσαν σε μια λατρευτική ομάδα στην εκκλησία τους».

«Είμαστε ευλογημένοι που είχαμε και τους δύο στη ζωή μας και μας μένουν τώρα οι γλυκές αναμνήσεις και οι στιγμές που μοιραστήκαμε μαζί τους. Δεν θα ξεχαστούν ποτέ, και είθε ο Θεός να μας βοηθήσει όλους να αγαπάμε και να υπηρετούμε ο ένας τον άλλον όπως υπηρέτησαν ο Ίλια και η Σοφία», έγραψε ο Τουπίκοφ.

photo: pixabay

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί