Αδιανόητο: Άγνωστος γρονθοκόπησε 81χρονη γυναίκα σε κεντρικό δρόμο της Νέας Υόρκης – Βίντεο

Ένα βίντεο κατέγραψε την αδιανόητη στιγμή που μια 81χρονη γυναίκα χτυπήθηκε στα καλά καθούμενα στο κεφάλι από έναν άγνωστο άντρα σε δρόμο της Νέας Υόρκης καθώς έβγαζε βόλτα τον σκύλο της.

Η γυναίκα, που αναγνωρίστηκε μόνο ως Gloria, βρισκόταν έξω στη West 66th Street και τη λεωφόρο Άμστερνταμ όταν χτυπήθηκε λίγο μετά τις 7 το απόγευμα της Παρασκευής.

Τα πλάνα παρακολούθησης κατέγραψαν την προκλητική πράξη ενός άνδρα που φορούσε μαύρο παντελόνι και πουκάμισο να χτυπά την Γκλόρια καθώς ο σκύλος της κοντοστεκόταν κατά μήκος του κτιρίου.

Της έδωσε ένα δυνατό χτύπημα στο πλάι του κεφαλιού της, χτυπώντας την στον διπλανό τοίχο πριν πέσει στο έδαφος.

Οι θεατές έσπευσαν να βοηθήσουν και η Γκλόρια μεταφέρθηκε γρήγορα στο νοσοκομείο, υποφέροντας από διάσειση και πολλούς τραυματισμούς.

«Ο λαιμός μου ήταν σχεδόν τόσο παχύς όσο το πρόσωπό μου. Η μύτη μου έχει σπάσει, μπορείτε να δείτε το πρήξιμο», είπε η Γκλόρια στο FOX 5 NY .

«Όταν με χτύπησε, χτύπησα τη μύτη μου στον τοίχο και μετά έπεσα κάτω», είπε η Γκλόρια.

«Αυτό είναι το τρομακτικό κομμάτι, ότι συνέβη μπροστά στο κτήριο μου», είπε. «Δεν ήθελα να δω την κασέτα και ίσως είμαι πολύ τυχερή, γιατί θα μπορούσε να είχε μαχαίρι».

Η γυναίκα έμεινε με μωβ και κίτρινες μελανιές στο πρόσωπο και στο πάνω μέρος του σώματός της, αλλά είπε ότι θέλει ο δράστης να λάβει βοήθεια ψυχικής υγείας και όχι ποινή φυλάκισης.

«Δεν ήταν εναντίον μου. Είναι άρρωστος και δεν με έκλεψε. Δεν πήρε τίποτα. Απλώς με χτύπησε χωρίς καλό λόγο», είπε.

Αυτό το περιστατικό είναι το τελευταίο σε έναν αυξανόμενο αριθμό επιθέσεων στη Νέα Υόρκη.

Οι κακουργηματικές επιθέσεις αυξήθηκαν κατά 4,8 τοις εκατό και οι κακουργηματικές επιθέσεις αυξήθηκαν κατά 9 τοις εκατό, σύμφωνα με στοιχεία της Αστυνομίας της Νέας Υόρκης.

Νωρίτερα φέτος, μια σειρά από γυναίκες ανέφεραν ότι χτυπήθηκαν από τυχαίους αγνώστους στους δρόμους σε όλη την πόλη.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

photo: pixabay

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί