Βανς: «Σταματήστε να λέτε ότι “πρέπει να εξαλειφθεί ο Τραμπ” πριν κάποιος πάθει κακό»

«Οι απόπειρες δολοφονίας κατά του Ντόναλντ Τραμπ είναι συνέπεια της επιθετικής ρητορικής των υποστηρικτών του Δημοκρατικού Κόμματος», ισχυρίστηκε ο Ρεπουμπλικανός υποψήφιος αντιπρόεδρος, J.D. Vance.

Η Μυστική Υπηρεσία (Secret Service) των ΗΠΑ αντιμετώπισε έναν ύποπτο ένοπλο που κρυβόταν σε θάμνους στο γήπεδο γκολφ του Τραμπ στο West Palm Beach της Φλόριντα την Κυριακή.

Ο ύποπτος, που αργότερα ονομάστηκε Ryan Wesley Routh, διέφυγε από το σημείο με αυτοκίνητο, αλλά συνελήφθη λίγο αργότερα.

Κατά τη διάρκεια μιας ομιλίας στην Ατλάντα την Τρίτη, ο Vance πρότεινε ότι «η μεγάλη διαφορά μεταξύ των συντηρητικών και των φιλελεύθερων είναι ότι… κανένας δεν προσπάθησε να σκοτώσει την υποψήφια για προεδρία των Δημοκρατικών Kamala Harris τους τελευταίους δύο μήνες, τη στιγμή που δύο άνθρωποι προσπάθησαν τώρα να σκοτώσουν τον Ντόναλντ Τραμπ τους τελευταίους δύο μήνες».

«Οι απόπειρες δολοφονίας του Τραμπ είναι αρκετά ισχυρή απόδειξη ότι η αριστερά πρέπει να μειώσει τη ρητορική και πρέπει να κόψει αυτή τη βλακεία», επέμεινε.

«Εάν οι εντάσεις συνεχίσουν να αυξάνονται, κάποιος θα πληγωθεί από αυτό και θα καταστρέψει αυτή τη χώρα… και σκέφτεστε τι απίστευτη πληγή θα άνοιγε στις ΗΠΑ», προειδοποίησε ο υποψήφιος αντιπρόεδρος.

«Υπόσχομαι ότι θα κάνω αυτό που μπορώ για να μειώσω τη ρητορική. Αλλά συγκεκριμένοι άνθρωποι είναι εκείνοι που φωνάζουν πως ο Ντόναλντ Τραμπ πρέπει να εξαλειφθεί. Παιδιά πρέπει να το κόψετε, διαφορετικά κάποιος θα πάθει κακό».

ΑΠΕΜΠΕ-EPA photo

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί