Απίστευτο βίντεο!Κλέφτης κλειδώθηκε μέσα σε αυτοκίνητο – «Μπορώ να βγω έξω;»

Ένας ιδιοκτήτης Corvette από το Μαϊάμι έμεινε άφωνος αφού έπιασε έναν κλέφτη να κάθεται μέσα στο σπορ αυτοκίνητό του.

Ο Χούλιο Σολάνο πήγε στο όχημά του που ήταν σταθμευμένο σε γκαράζ στη λεωφόρο Ουάσιγκτον και 16η οδό στο Μαϊάμι Μπιτς τη Δευτέρα το πρωί, όταν εντόπισε έναν εισβολέα στη θέση του οδηγού.

Όταν πλησίασε τον άνδρα, που αναγνωρίστηκε μετά ως Ravesh Rabindranaut, 33 ετών, ζήτησε βοήθεια από τον Solano αφού παγιδεύτηκε μέσα στο αυτοκίνητο.

«Αδερφέ μου, αυτό δεν είναι το αυτοκίνητό σου, αυτό είναι το αυτοκίνητό μου», είπε ο Σολάνο στον ύποπτο πριν καλέσει την αστυνομία.

Η αστυνομία του Μαϊάμι Μπιτς έφτασε σύντομα στην παράξενη σκηνή και συνέλαβε τον Ραμπιντράναουθ, ο οποίος τώρα αντιμετωπίζει κατηγορία διάρρηξης.

Αφού εξήγησε στον επίδοξο κλέφτη ότι ήταν μέσα στο αυτοκίνητό του, ο Solano τον ρώτησε γιατί μπήκε στο όχημά του. “Μα γιατί είσαι στο αυτοκίνητό μου;”

Ο ύποπτος, ρώτησε: “Μπορώ να βγω έξω;”

«Όχι, δεν μπορείς να βγεις έξω γιατί καλώ την αστυνομία», του είπε ο Σολάνο.

Οι αστυνομικοί έφτασαν σύντομα στο σημείο και ανάγκασαν τον Ραμπιντράναουθ να βγει από το όχημα, καθώς εθεάθη να σέρνεται στο έδαφος ενώ η αστυνομία στεκόταν από πάνω του.

Στη συνέχεια, οι αστυνομικοί του έβαλαν χειροπέδες και τον σήκωσαν από το έδαφος.

Πιστεύει ότι αν και ο επίδοξος κλέφτης κατάφερε να διαρρήξει την Corvette του, δεν κατάφερε να την βάλει μπροστά επειδή δεν είχε τα κλειδιά.

«Μπόρεσε να σπάσει στο αυτοκίνητο, αλλά η συγκεκριμένη Corvette, αν είσαι στο αυτοκίνητο και δεν έχεις τα κλειδιά, κανένα από τα ηλεκτρικά εξαρτήματα δεν θα λειτουργήσει», εξήγησε ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου.
Ο Solano πρόσθεσε ότι υπάρχει μια «χειροκίνητη λαβή πόρτας κάτω από το κάθισμα» στο αυτοκίνητο που θα βοηθούσε τον Rabindranauth να απελευθερωθεί.

«Δόξα τω Θεώ που δεν ήξερε – απλά να είστε σε εγρήγορση, ξέρετε πότε μπαίνετε και βγαίνετε από το αυτοκίνητό σας, να είστε σε εγρήγορση», πρόσθεσε.

photo: freepik

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί