«Θα κάνει πάρτι ο Μητσοτάκης»: Η ατάκα Μπακογιάννη για το ΠΑΣΟΚ που προκάλεσε αίσθηση

Θέματα πολιτικής επικαιρότητας σχολίασε μιλώντας στον ΣΚΑΪ το πρωινό της Πέμπτης η Ντόρα Μπακογιάννη.

Η πρώην Υπουργός Εξωτερικών και επί σειρά ετών βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας έκανε ένα σχόλιο για τα προβλήματα της καθημερινότητας και τις πολιτικές της δεύτερης θητείας Μητσοτάκη:

«Αποδέκτης του όποιου προβλήματος είναι μόνο η κυβέρνηση. Οι άνθρωποι περιμένουν πολύ γρηγορότερα τα αποτελέσματα. Διανύουμε το πιο άχαρο κομμάτι, καθώς έχουν ήδη ξεκινήσει οι διαδικασίες των μεταρρυθμίσεων.

Θα ζήσει καλύτερα ο πολίτης που ψήφισε ξανά την κυβέρνηση Μητσοτάκη, ωστόσο ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν είπε ποτέ ότι είναι μάγος».

Περνώντας στα της… αντιπολίτευσης και ιδίως στα του ΣΥΡΙΖΑ, η κα Μπακογιάννη μίλησε για «κατάσταση αποσύνθεσης», συμπληρώνοντας πως αυτό είναι κάτι που δεν ευνοεί το πολιτικό σύστημα.

«Οι βουλευτές έχουν υποχρέωση να πιέζουν την κυβέρνηση. Έχουμε συνηθίσει τα στρατιωτάκια».

Αίσθηση προκάλεσε ακολούθως η ατάκα της σχετικά με τις εσωκομματικές εκλογές στο ΠΑΣΟΚ.

Η ίδια θεώρησε πως σε μία τουλάχιστον περίπτωση ο Μητσοτάκης θα… κάνει πάρτι, μη κατονομάζοντας ωστόσο κάποιον από τους υποψήφιους αρχηγούς του ΠΑΣΟΚ, που είναι 6 στον αριθμό.

«Υπάρχει ένας πρόεδρος στο ΠΑΣΟΚ που αν εκλεγεί, ο Μητσοτάκης θα κάνει πάρτι».

Τέλος η συζήτηση πήγε και στην ονοματολογία για την επόμενη/ο ΠτΔ, με την κα Μπακογιάννη να αποκαλύπτει πως «σύσσωμοι οι βουλευτές της ΝΔ θα ψηφίσουν την πρόταση που θα καταθέσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Φωτο:eurokinissi

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί