Απίστευτο! Άνδρας μαχαιρώθηκε και πέθανε …προσπαθώντας να χωρίσει δύο παγωμένα μπιφτέκια

Ένας άνδρας από το Ηνωμένο Βασίλειο μαχαίρωσε κατά λάθος τον εαυτό του μέχρι θανάτου ενώ προσπαθούσε να χωρίσει δύο κατεψυγμένα μπιφτέκια με ένα μαχαίρι!

Το φρικτό ατύχημα άφησε τους αστυνομικούς σοκαρισμένους, όπως αναφέρθηκε σε δικαστήριο για τον παράξενο θάνατό του.

Ο Μπάρι Γκρίφιθς, 57 ετών, πέθανε αφού έβαλε κατά λάθος τη λεπίδα στο στομάχι του στο σπίτι του στο Powys της Ουαλίας, τον περασμένο Ιούλιο, ανέφερε η Western Telegraph .

Ο Γκρίφιθς, ο οποίος ζούσε μόνος του και χαρακτηριζόταν ως πολύ μοναχικός, ήταν νεκρός για αρκετές ημέρες πριν η αστυνομία διενεργήσει έλεγχο και βρει αίμα παντού σε όλη την κουζίνα και την κρεβατοκάμαρά του.

Το τηλέφωνο, το πορτοφόλι και ο υπολογιστής του ήταν όλα ανέγγιχτα και δεν υπήρχε κανένα σημάδι αναστάτωσης μέσα στο διαμέρισμα.

Δεν υπήρχε επίσης καμία ένδειξη ότι ο Γκρίφιθς, ο οποίος βρέθηκε ξαπλωμένος ντυμένος στο κρεβάτι του, είχε δεχτεί επίθεση.
Μόνο όταν οι ντετέκτιβ ανακάλυψαν τα άψητα μπιφτέκια κατάφεραν να προσδιορίσουν τι εκτυλίχθηκε, ειπώθηκε το δικαστήριο για τον θάνατό του.

«Το κάτω συρτάρι του καταψύκτη είχε μείνει ανοιχτό και τραβηγμένο προς τα εμπρός σε θέση για πρόσβαση σε τρόφιμα», είπε ο επικεφαλής επιθεωρητής ντετέκτιβ Τζόναθαν Ρις.

«Στην επιφάνεια εργασίας στην κουζίνα δίπλα στον ψυγείο-καταψύκτη υπήρχαν δύο άψητα μπιφτέκια, ένα μαχαίρι και μια πετσέτα», συνέχισε.

«Το τραύμα στην κοιλιά θα ήταν περίπου το ύψος της επιφάνειας εργασίας κοπής. Η υπόθεσή μου σε εκείνο το στάδιο ήταν ότι ο κύριος Γκρίφιθς προσπαθούσε να χωρίσει κατεψυγμένα μπιφτέκια χρησιμοποιώντας ένα μαχαίρι».

Ο ιατροδικαστής τελικά έκρινε ότι ο Γκρίφιθς – ο οποίος είχε περιορισμένη χρήση του ενός χεριού μετά από εγκεφαλικό – πιθανότατα πέθανε από ατύχημα και όχι από αυτοκτονία.

photo: pixabay

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί