Στα κέφια του ο Μπάιντεν! Η ερώτηση στην Τζέσικα Άλμπα που την άφησε άφωνη – Βίντεο

Ο πρόεδρος Τζο Μπάιντεν ρώτησε την ηθοποιό Τζέσικα Άλμπα αν μπορεί να του βρει δουλειά, σε μια ακόμη δεξίωση που διοργάνωσε στον Λευκό Οίκο την Τετάρτη.

Ο 81χρονος απερχόμενος πρόεδρος καλωσόρισε εξέχοντα μέλη της λατινοαμερικανικής κοινότητας για να τιμήσει τον Μήνα της Ισπανικής Κληρονομιάς.

Το κατάμεστο πάρτι του East Room περιλάμβανε χαιρετισμούς από την δημοφιλή ηθοποιό του Χόλιγουντ Τζέσικα Άλμπα, τον ηθοποιό John Leguizamo και εορταστικές μαργαρίτες για τους καλεσμένους.

«Και παρεμπιπτόντως Τζέσικα σε ευχαριστώ για την εισαγωγή που έκανες. Είναι ηθοποιός, παραγωγός, συγγραφέας και ξέρει πώς να χτίζει εταιρείες», είπε ο Μπάιντεν.

«Τζέσικα, αν είμαι πολύ καλός, ίσως μπορείς να μου βρεις δουλειά όταν τελειώσουν όλα», πρόσθεσε ο πρόεδρος. «Ο Θεός σε αγαπάει».

Ο πρόεδρος θαύμασε πώς η ηθοποιός των Fantastic Four ήταν η νεότερη Λατίνα που πήγε ποτέ μια εταιρεία στο χρηματιστήριο και έχτισε μια επιχείρηση ενός δισεκατομμυρίου δολαρίων.

Η Άλμπα εγκατέλειψε τη θέση της διευθύντριας δημιουργικού της The Honest Company νωρίτερα φέτος, αλλά εξακολουθεί να υπηρετεί στο διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας που ίδρυσε πριν από μια δεκαετία.

Κατά τη διάρκεια των σύντομων παρατηρήσεών του, ο πρόεδρος μίλησε επίσης για το πόσο μετάνιωσε που δεν έμαθε να μιλάει άπταιστα ισπανικά.

«Θα έχεις χρόνο τώρα!» είπε δυνατά ένας καλεσμένος στον πρόεδρο.

«Το κάνω. Θα έχω ναι», απάντησε ο Μπάιντεν.

Ο Μπάιντεν μίλησε ακόμα για το πώς έκανε πέντε χρόνια γαλλικά – αντί για ισπανικά – στο γυμνάσιο και στο κολέγιο.

«Προσπάθησα να μιλήσω γαλλικά νωρίς στην καριέρα μου στη Γαλλία και απλώς γελούσαν μαζί μου», είπε ο Μπάιντεν. “Προσπάθησα να μιλήσω ισπανικά – είχαμε τη μεγαλύτερη εισροή Ισπανόφωνων στην απογραφή του 1980 από οποιοδήποτε κράτος στην ένωση ως ποσοστό.”

«Και σηκώθηκα και έκανα μια ομιλία στα ισπανικά. Τα θαλάσσωσα.. Και όλοι ζητωκραύγασαν και είπαν ευχαριστούμε», θυμάται ο Μπάιντεν.

Ο πρόεδρος μίλησε επίσης εν συντομία για τις εκλογές, λέγοντας ότι «η άλλη ομάδα δεν βλέπει τον κόσμο όπως τον βλέπουμε εμείς».

«Δεν έχουν την ίδια στάση που έχουμε εμείς», συνέχισε ο Μπάιντεν.

Αστειεύτηκε επίσης για το γεγονός…ότι ενώ μπορεί να φαίνεται 40χρονος «είμαι πολύ μεγαλύτερος». «Γι’ αυτό είμαι τόσο χαρούμενος που η Καμάλα είναι αισιόδοξη για αυτό που συμβαίνει», δήλωσε ο πρόεδρος.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

photo: EPA-BLOOMBERG POOL

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί