Viral η ταινία όπου κινητά παίρνουν φωτιά θυμίζοντας την επίθεση του Ισραήλ στο Λίβανο – Βίντεο

Το γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες μία σκηνή από την ταινία Jackpot στην οποία τηλέφωνα εκρήγυνται φέρνοντας στο νου την πρόσφατη επίθεση του Ισραήλ κατά της Χεζμπολάχ.

Το θέμα της συγκεκριμένηςταινίας αφορά μια «Μεγάλη Λοταρία» η οποία έχει πρόσφατα καθιερωθεί στην Καλιφόρνια. Σε αυτή δεκάδες άνθρωποι κυνηγούν τον νικητή για να τον σκοτώσουν πριν δύσει ο ήλιος ώστε να διεκδικήσουν για λογαριασμό τους το τζακπότ των πολλών δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Όταν η Κάτι Κιμ μετακομίζει στο Λος Άντζελες, βρίσκεται κατά λάθος με το νικητήριο λαχείο. Απελπισμένη να επιβιώσει από τους επίδοξους νικητές του τζάκποτ, ενώνει απρόθυμα τις δυνάμεις της με τον ερασιτέχνη πράκτορα προστασίας της λοταρίας Νόελ Κάσιντι ο οποίος θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να την προλάβει μέχρι τη δύση του ηλίου με αντάλλαγμα ένα κομμάτι από το βραβείο της. Εξ ου και η έκρηξη δεκάδων κινητών προκειμένου να πετύχει το σκοπό του.

Πιθανώς δεν θα μάθουμε ποτέ πως γεννήθηκε η ιδέα για αυτή η σκηνή, αν δηλαδή ήταν τυχαία ή αν κάποιοι είχαν εσωτερική πληροφόρηση την οποία και ενέταξαν στην ταινία.

Δείτε τη σκηνή της ταινίας ΕΔΩ

(Με πληροφορίες από cnn. gr / photo: pixabay)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί