Σοκ στις ΗΠΑ: Έφηβη πυροβολεί την μητέρα της κι ατάραχη μετά στέλνει μήνυμα στο κινητό!Βίντεο

Μια έφηβη που κατηγορείται ότι πυροβόλησε τη μητέρα της και σκότωσε τον θετό της πατέρα, βιντεοσκοπήθηκε να παίζει στο κινητό της και να στέλνει μηνύματα σε μια φίλη της, λίγες στιγμές αφότου ακούστηκαν πυροβολισμοί.

Στο δικαστήριο κατά τη διάρκεια της δίκης της δολοφονίας στο Μισισιπή, παίχτηκαν ανατριχιαστικά πλάνα της Κάρλι Γκρεγκ να περιφέρεται ανέμελα στην κουζίνα της .

Η 15χρονη τότε ήταν μόλις 14 ετών όταν φέρεται να πυροβόλησε τη μητέρα της μέσα στο σπίτι τους, στις 19 Μαρτίου.

Στο βίντεο, η Γκρεγκ μπήκε στην κουζίνα ατάραχη και περπάτησε πάνω-κάτω στο διάδρομο, εξαφανίστηκε για λίγο από την κάμερα πριν επιστρέψει, κρατώντας κάτι πίσω από την πλάτη της και κοιτάζοντας την κουζίνα.

Έφυγε από την κάμερα και πάλι προς την αντίθετη κατεύθυνση λίγες στιγμές πριν ακουστούν τρεις πυροβολισμοί.
Μετά τον πρώτο πυροβολισμό, ακούστηκε μια γυναίκα να ουρλιάζει και στη συνέχεια έγινε ησυχία.

Λίγες στιγμές αργότερα, η Γκρεγκ εθεάθη και πάλι μπροστά στην κάμερα, να κάθεται χαλαρά σε ένα σκαμπό κοντά στον πάγκο της κουζίνας και να στέλνει μηνύματα στο τηλέφωνό της καθώς τα δύο σκυλιά της παρακολουθούν.

Η μητέρα της Γκρεγκ, η 40χρονη δασκάλα μαθηματικών Ashley Smylie πυροβολήθηκε θανάσιμα στο πρόσωπο.

Οι εισαγγελείς ισχυρίζονται ότι η Γκρεγκ χρησιμοποίησε το τηλέφωνο της μητέρας της για να στείλει μήνυμα στον πατριό της Χιθ σε μια προσπάθεια να τον παρασύρει στο σπίτι, ανέφερε το Law and Crime .

Ένα μήνυμα κειμένου που εστάλη από το τηλέφωνο της Σμάιλι στον Χιθ έγραφε: «Πότε θα είσαι στο σπίτι, αγάπη μου;»

Όταν ο Χιθ επέστρεψε στο σπίτι, η αστυνομία ισχυρίζεται ότι η Γκρεγκ πυροβόλησε εναντίον του, χτυπώντας τον μια φορά στον ώμο.

Το δικαστήριο άκουσε τη Χιθ να παλεύει με το όπλο πριν προλάβει η Γκρεγκ να τον πυροβολήσει ξανά, με αποτέλεσμα να τραπεί σε φυγή.

Η αστυνομία ισχυρίζεται ότι ενώ ήταν στο τηλέφωνο, η Γκρεγκ στέλνει μήνυμα σε μια από τις φίλες της, γνωστή με το ψευδώνυμο BW, ζητώντας την να έρθει στο σπίτι λόγω «έκτακτης ανάγκης».

Όταν έφτασε η φίλη, η Γκρεγκ φέρεται να τη ρώτησε «αν είχε δει ποτέ νεκρό στο παρελθόν» και την οδήγησε στο σώμα της μητέρας της.

Είπε ότι η Γκρεγκ ήταν κάποτε ένα «γλυκό κοριτσάκι» αλλά έμοιαζε σαν να «είχε δει δαίμονα» την εν λόγω ημέρα.

Κατηγορείται για φόνο, απόπειρα ανθρωποκτονίας και παραποίηση αποδεικτικών στοιχείων και αντιμετωπίζει ποινή ισόβιας κάθειρξης εάν κριθεί ένοχη.

photo: pixabay

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί