O Ρονάλντο αποθεώνει τον Λαμίν Γιαμάλ – “Μεγάλο ταλέντο” – Βίντεο

Ο Λαμίν Γιαμάλ έγινε γρήγορα ένας από τους καλύτερους νέους παίκτες στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο και ήδη έχει εξελιχθεί σε παγκόσμια κλάση.

Η Μπαρτσελόνα απολαμβάνει τους καρπούς της δουλειάς του σε αυτά τα πρώτα στάδια της καριέρας του και ελπίζουμε ότι θα συνεχίσει να εξελίσσεται σε έναν από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές στον πλανήτη.

Στο κανάλι του στο YouTube, ενώ μιλούσε με τον πρώην συμπαίκτη του Ρίο Φέρντιναντ, ο Ρονάλντο ανέφερε τον Λαμίν Γιαμάλ ως έναν από τους παίκτες που πρέπει να παρακολουθούμε τα επόμενα χρόνια: « Βλέπω στον Λαμίν τεράστιες δυνατότητες, μεγάλο ταλέντο . Χρειάζεται τύχη γιατί είναι πολύ μικρός, ελπίζω να μην έχει κανένα (σωματικό) πρόβλημα ».

Ο CR7 συνέχισε να επαινεί τον Γιαμάλ, τονίζοντας το γεγονός ότι κάνει πράγματα που ούτε ο ίδιος ούτε ο Μέσι έκανε στην ηλικία του : «Τον βοήθησε πολύ το περιβάλλον του, η εθνική ομάδα της Ισπανίας είναι πολύ καλή. Πιστεύω ότι θα είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες αυτής της νέας γενιάς ».

Τι θα λείψει ο Κριστιάνο Ρονάλντο όταν τελικά αποσυρθεί;
« Τι θα σου λείψει μόλις αποσυρθείς ;» ήταν η ερώτηση που έκανε ο Ρίο Φέρντιναντ στον Ρονάλντο και ο Πορτογάλος είχε ήδη μια απάντηση στο μυαλό του : « Μόλις αποσυρθώ, δεν θα έχω την αδρεναλίνη, αυτό πρέπει να φύγει. Ή για να είμαι νευρικός, νομίζω ότι θα μου λείψει αυτό .»

«Έδωσα το σώμα μου για 25 χρόνια ποδοσφαίρου, δεν μπορώ να δώσω περισσότερα γιατί η ηλικία δεν επιτρέπει να πάω πολύ περισσότερο», είπε ο Ρονάλντο, ενώ αναφέρθηκε στο επόμενο βήμα στη ζωή του. «Φυσικά θα μου λείψει το ποδόσφαιρο, μπορεί να κλάψω λίγο γιατί έγινα πιο ευαίσθητος , αλλά τώρα έχω ένα άλλο κεφάλαιο της ζωής μου, ένα επαγγελματικό κομμάτι για το οποίο είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος ».

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

photo: epa-epa

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί