«Σας ψέκασαν;;»: Μυστήριο με συμπτώματα που παρουσίασαν οπαδοί του Τραμπ μετά από ομιλία του

Καμία επίσημη -πειστική- εξήγηση δεν έχει δοθεί ακόμα.

Πολλές θεωρίες έχουν διατυπωθεί τις τελευταίες ώρες σχετικά με καταγγελίες οπαδών του Τραμπ, με την παρακολούθηση ομιλίας του.

Σε προεκλογική ομιλία του πρώην προέδρου των ΗΠΑ στο Τουσόν της Αριζόνα, πολλοί από εκείνους που βρίσκονταν πίσω από τον Τραμπ ταλαιπωρήθηκαν από διάφορα «ιατρικά συμπτώματα» στα μάτια τους!

Άνδρες και γυναίκες που συμμετείχαν στη συγκέντρωση του πρώην προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ στην Αριζόνα, υπέστησαν «τραυματισμούς» στα μάτια από άγνωστη αιτία μετά το συμβάν, σύμφωνα με αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ.

Ειδικότερα, όσοι κάθονταν πίσω από τον Τραμπ στη σκηνή του ράλι στο Tucson Music Hall στις 12 Σεπτεμβρίου, υπέστησαν οξύ πόνο στα μάτια, λέγοντας πως το ένιωθαν σαν ένα συνεχές κάψιμο.

Συνολικά 6 άτομα χρειάστηκαν ιατρική βοήθεια, υποφέροντας από συμπτώματα που κάποιοι τα παρομοίασαν με εκείνα που εμφανίζονται μετά από ρίψη δακρυγόνων!

Ωστόσο δαγκρυγόνα μέσα σε κλειστό χώρο δεν έπεσαν.

Μία νοσοκόμα ρωτούσε επίμονα μία από τις γυναίκες που καθόταν πίσω από τον Τραμπ και όπου ο έντονος ερεθισμός στο πρόσωπο και τα μάτια την έκανε να τρέξει στα Επείγοντα:

«Σας ψέκασαν κάτι; Είστε σίγουρη ότι δεν σας ψέκασαν οτιδήποτε;».

Μάλιστα τα συμπτώματά της επιδεινώθηκαν την επόμενη μέρα:

«Δεν βλέπω τίποτα όταν προσπαθώ να ανοίξω τα μάτια μου. Βλέπω ένα έντονο φως. Πονάει, πονάει πολύ να ανοίξω τα μάτια μου. Έχω αυτό το κρύο πανί που βάζω και βγάζω συνεχώς. Είναι φρικτό».

Η Mayra Rodriguez, μία εκ των «θυμάτων», έμαθε από την εκστρατεία του Τραμπ ότι το περιστατικό βρίσκεται υπό διερεύνηση, καθώς και ότι συγκέντρωνε πληροφορίες.

Άλλα δύο αδέρφια, που μίλησαν σε αμερικανικό κανάλι, είπαν πως υποφέρουν από τα ίδια συμπτώματα!

Το πλέον περίεργο είναι πως μόνο από τα συνολικά 48 άτομα που ανέβηκαν στην σκηνή αναφέρθηκαν ανάλογα περιστατικά. Κανείς από το υπόλοιπο πλήθος δεν παραπονέθηκε για οποιοδήποτε σύμπτωμα.

Από την πλευρά της η Μυστική Υπηρεσία (Secret Service) που είναι επιφορτισμένη με το έργο της προστασίας του πρώην προέδρου δήλωσε άγνοια για τα περιστατικά που έχουν πάρει μεγάλη έκταση στις ΗΠΑ.

ΑΠΕΜΠΕ-EPA photo

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί