Δίδυμες γιόρτασαν μαζί τα γεννέθλιά τους – Έγιναν 102 ετών! Η συμβουλή που έδωσαν(vid)

Οι πανομοιότυπες δίδυμες αδερφές Marilyn Wright και Madelyn Casper γιόρτασαν αυτή την εβδομάδα τα 102α γενέθλιά τους!

Οι αδερφές από το Τολέδο του Οχάιο, συγκεντρώθηκαν στις 15 Σεπτεμβρίου με την οικογένεια και τους φίλους τους, μερικοί από τους οποίους ταξίδεψαν από το Τέξας για την περίσταση.

“Δίδυμες στα 102 — Δεν νομίζω ότι αυτό συμβαίνει κάθε μέρα. Απλώς σκεφτήκαμε ότι πρέπει να γιορτάσουμε πραγματικά αυτή τη μέρα”, είπε ο Thomas Casper, γιος της Madelyn Casper, στον σταθμό WTVG του ABC Toledo .

Με τα χρόνια, οι δίδυμες αδερφές έχουν μεγαλώσει τις δικές τους οικογένειες. Είναι και οι δύο μαμάδες με συνολικά 13 παιδιά μεταξύ τους. Αλλά ό,τι κι αν γίνει, παρέμειναν επίσης κοντά η μία στην άλλη, με τη Madelyn Casper να περιγράφει τον εαυτό της και την αδερφή της ως «δύο μπιζέλια σε ένα μίσχο».

“Σκεφτόμαστε το ίδιο. Κάνουμε ίδια πράγματα ακόμα και όταν δεν ζούσαμε στην ίδια πόλη”, είπε ο Ράιτ στο WTVG. “Μάντελυν, μόλις έφτιαξα ψωμί. Μακάρι να μπορούσες να είσαι εδώ”. Με την αδερφή της να απαντά: «Έφτιαξα κι εγώ ένα».

Η Τζούλι Φοξ, ένα από τα παιδιά της Ράιτ, είπε στο WTVG ότι η οικογένεια αισθάνεται τυχερή που μπορεί να γιορτάσει μαζί τη γιορτή γενεθλίων.

«Αισθανόμαστε πολύ ευλογημένοι που έχουμε ακόμα και τις δύο μαζί μας, και είναι και οι δύο σε αρκετά καλή υγεία επίσης — σωματική, όχι μόνο ψυχική», είπε η Φοξ.


Οι δίδυμες αδερφές είπαν ότι το μήνυμα γενεθλίων τους στους άλλους είναι να είναι ευγενικές.

«Πρέπει να πούμε στους ανθρώπους: «Να είστε ευγενικοί με τον πλησίον σας». Απλώς δείξτε καλοσύνη Μην μισείτε. Η λέξη μίσος πρέπει να βγει από το λεξικό», είπε η Ράιτ.

Δείτε το βίντεο

photo: pixabay

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί