Δεν κρατιούνται! Πώς αποκάλεσε η Μέριλ Στριπ την Κάμαλα Χάρις στο σόου της Όπρα – Βίντεο

Η Κάμαλα Χάρις συνάντησε την Όπρα Γουίνφρεϊ την Πέμπτη σε μια «εικονική συγκέντρωση», κατά την οποία επιτέθηκε στον Ντόναλντ Τραμπ για τις αμβλώσεις και δεσμεύτηκε να υπογράψει ένα νομοσχέδιο για την ασφάλεια των συνόρων που ματαιώθηκε από τους Ρεπουμπλικάνους της Γερουσίας.

Η εκδήλωση ήταν γεμάτη με διασημότητες του Χόλιγουντ και μεταδόθηκε ζωντανά από το Μίσιγκαν, μια βασική πολιτεία πεδίου μάχης.


«Υπάρχει ένα πραγματικό αίσθημα αισιοδοξίας και ελπίδας που επιστρέφει… για αυτή τη νέα μέρα που δεν είναι πλέον στον ορίζοντα αλλά είναι εδώ. Το ζούμε», είπε η Όπρα στο κοινό των 400 ατόμων που παρευρέθησαν και στους περισσότερους από 200.000 άλλους που συντονίστηκαν εικονικά.

Η γεμάτη αστέρια λίστα των απομακρυσμένων συμμετεχόντων περιελάμβανε τους Tracee Ellis Ross, Julia Roberts, Meryl Streep, Chris Rock και Ben Stiller, οι οποίοι συντονίστηκαν από τα σαλόνια τους για να εκφράσουν τον ενθουσιασμό τους για τους Harris-Walz.

Κάποια στιγμή έκανε την εμφάνισή της η Μέριλ Στριπ, η δημοφιλής οσκαρική ηθοποιός και ένθερμη Δημοκρατική οπαδός, από το σαλόνι του σπιτιού της και μίλησε στην Όπρα: «Γεια σου, Πρόεδρε Χάρις», τη χαιρέτησε η Μέριλ Στριπ και μετά κάλυψε το στόμα της. «Ουπς!», δείχνοντας ότι “καταλάθος” την προσφώνησε έτσι, που μόνο καταλάθος δεν ήταν.

«Σαράντα επτά μέρες ακόμα», απάντησε η Χάρις γελώντας.

“Απ’ το στόμα σου και στου Θεού το αυτί”, απάντησε η Μέριλ Στριπ.

Δείτε το στιγμιότυπο

photo: EPA-THE WASHINGTON POST POOL

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί