Απίστευτο: Γυναίκα κατηγορείται επειδή ψέκασε κατά λάθος τον γείτονα με πιστόλι νερού! Βίντεο

Μια 58χρονη γυναίκα από το Οντάριο αντιμετωπίζει την κατηγορία της επίθεσης με όπλο αφού φέρεται να ψέκασε έναν γείτονα στο στήθος με ένα πιστόλι νερού κατά λάθος ενώ έπαιζε με ένα παιδί.

Την 1η Σεπτεμβρίου, η Wendy Washik, μια εκπαιδευτική βοηθός από το Simcoe του Οντάριο, έπαιζε με παιδιά κατά τη διάρκεια ενός μπάρμπεκιου στην πίσω αυλή όταν ψέκασε κατά λάθος έναν γείτονα που έκοβε γρασίδι στο στήθος με ένα πιστόλι. Η ίδια ισχυρίζεται ότι ζήτησε συγγνώμη αμέσως, αλλά ο άνδρας συνέχισε να της ουρλιάζει και κάποια στιγμή μπήκε στο σπίτι του για να καλέσει την αστυνομία και να αναφέρει ότι είχε «δεχτεί σωματική επίθεση».

Οι αστυνομικοί της επαρχιακής αστυνομίας του Οντάριο απάντησαν στην κλήση και διαπίστωσαν ότι δύο άτομα είχαν εμπλακεί σε μια «διαμάχη» που είχε ως αποτέλεσμα ένα θύμα να δεχθεί σωματική επίθεση. Η Washik είπε στους δημοσιογράφους ότι η αστυνομία δεν ζήτησε καν να δει το πιστόλι νερού πριν της απαγγείλει κατηγορίες.

“Δεν μου έκαναν ούτε μια ερώτηση” είπε η 58χρονη για την αστυνομία . «Δεν ζήτησαν να δουν το πιστόλι νερού. Δεν έγινε ούτε μία ερώτηση… Ο σύζυγός μου ήταν δύσπιστος».

Ερωτηθείς από τοπικούς δημοσιογράφους να επιβεβαιώσει ότι το όπλο που χρησιμοποιήθηκε στην εικαζόμενη επίθεση ήταν ένα νεροπίστολο, ένας εκπρόσωπος της επαρχιακής αστυνομίας του Οντάριο είπε ότι ήταν «ακατάλληλος» να σχολιάσει τις λεπτομέρειες της υπόθεσης.

Το περιστατικό έχει προκαλέσει θλίψη στη Wendy Washik και την οικογένειά της. Επειδή εργάζεται ως εκπαιδευτική βοηθός στο Σχολικό Συμβούλιο της Καθολικής Περιφέρειας Brant Haldimand Norfolk, δεν μπορεί να επιστρέψει στη δουλειά μέχρι να διευθετηθεί η υπόθεση, και ενώ καταλαβαίνει, δεν μπορεί να κρύψει την απογοήτευσή της.

«Κάθε μέρα είναι ακόμα ένας αγώνας, είναι δύσκολο να μην το σκέφτεσαι συνεχώς», είπε η Wendy Washik στο CTV News . «Είναι δύσκολο να προχωρήσεις γιατί είναι δύσκολο να το ξεχάσεις. Ανησυχώ ακόμα για την έκβαση όλων αυτών».

Η οικογένεια της Washik προσπαθούσε να συγκεντρώσει χρήματα για τις δικηγορικές αμοιβές της, καθώς πρόκειται να εμφανιστεί στο δικαστήριο στις 24 Σεπτεμβρίου, αλλά η φύση της κατηγορίας της το έκανε πολύ δύσκολο. Για παράδειγμα, μια σελίδα GoFundMe που είχε συγκεντρώσει πάνω από 12.000 $ έχει αφαιρεθεί επειδή η πλατφόρμα δεν επιτρέπει τη συγκέντρωση χρημάτων για αυτό το σκοπό. Η οικογένεια δοκιμάζει εναλλακτικές λύσεις γιατί δεν έχει ιδέα πόσο θα διαρκέσει ο δικαστικός της αγώνας.

photo: pixabay

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί