Άντρας κρύβει χρυσό αξίας 25.000 δολαρίων και δίνει στο κοινό μόλις 3 εβδομάδες για να τον βρει – Βίντεο

Ένας προγραμματιστής υπολογιστών και σχεδιαστής παιχνιδιών δημιούργησε μια περιπέτεια τύπου Indiana Jones στην οποία μπορεί να λάβει μέρος όποιος θέλει.

Ο Jason Rohrer, του οποίου τα παιχνίδια περιλαμβάνουν το Passage του 2007 και το συγχρηματοδοτούμενο Diamond Trust του Λονδίνου, θέλει εκκολαπτόμενους εξερευνητές να εισέλθουν στην έρημο και να προσπαθήσουν να ανακτήσουν ένα χρυσό αξίας 24 καρατίων.

Το όνομα αυτής της πραγματικής πρόκλησης είναι Project Skydrop και λαμβάνει χώρα στην ανατολική ακτή των Ηνωμένων Πολιτειών.
Σύμφωνα με το PR Newswire, το Project Skydrop είναι ένα «μοναδικό κυνήγι θησαυρού στον πραγματικό κόσμο που δεν μοιάζει με κανένα άλλο στη σύγχρονη ιστορία».

Για να προτρέψει το κοινό να βγει έξω και να ξεκινήσει την εξερεύνηση, έχει κρύψει ένα αντικείμενο χρυσού 24 καρατίων αξίας περίπου 25.000 δολαρίων μέσα σε έναν κύκλο που ξεκινά με διάμετρο 500 μίλια.

Κατά τη διάρκεια της περιόδου πρόκλησης των τριών εβδομάδων, ο κύκλος θα μειωθεί σε μέγεθος για να κάνει τη δοκιμή ευκολότερη αλλά και πιο ανταγωνιστική.

Σύμφωνα με τον Rohrer, το Project Skydrop έχει δημιουργηθεί για όσους απολαμβάνουν να παρακολουθούν άλλους ανθρώπους να έχουν περιπέτειες σε ταινίες.

«Το Project Skydrop συγκεντρώνει όλα αυτά τα στοιχεία για να δημιουργήσει μια πραγματική εμπειρία που δεν μοιάζει με οτιδήποτε έχει συμβεί ποτέ πριν. Ελπίζουμε να κάνουμε το μεγαλύτερο κυνήγι θησαυρού όλων των εποχών», πρόσθεσε.

Ο συνεργάτης Tom Bailey εν τω μεταξύ περιέγραψε το έργο ως ένα «κυνήγι θησαυρού του Ινδιάνα Τζόουνς του πραγματικού κόσμου».
Εάν θέλετε μια ευκαιρία να βρείτε το χρυσό πριν από τον ανταγωνιστή σας, τότε η Rohrer και η Bailey έχουν εφαρμόσει ένα πρόγραμμα συνδρομής $20.

Όλοι όσοι ενδιαφέρονται θα λαμβάνουν καθημερινά email που περιέχουν «μυστικές αεροφωτογραφίες» της τοποθεσίας του θησαυρού.

Καθώς οι άνθρωποι εγγράφονται, το ήμισυ του τέλους συμμετοχής πρόκειται να συγκεντρωθεί σε ένα «τεράστιο χρηματικό έπαθλο για τον νικητή», το οποίο θα παραδοθεί στον νικητή μέσω ενός πορτοφολιού Bitcoin.


Τι παίρνει ο νικητής;

Ο νικητής του κυνηγιού θησαυρού μπορεί να κρατήσει το έπαθλο, το οποίο περιέχει 99,99% καθαρό χρυσό, αξίας άνω των 25.000 $, σύμφωνα με τον ιστότοπο του Project Skydrop.

Το έπαθλο θα αυξάνεται καθώς θα εγγράφονται περισσότερα άτομα.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

photo: pixabay

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί