Πολυτελές αυτοκίνητο 880.000 ευρώ γίνεται παρανάλωμα του πυρός – Βίντεο

Συγκλονιστικό βίντεο καταγράφει τη στιγμή που ένα υπερπολυτελές SUV τυλίγεται στις φλόγες σε αυτοκινητόδρομο στο Πεκίνο.

Μια Rolls-Royce Cullinan, ένα από τα πιο πολυτελή και ακριβά SUV στον κόσμο φαίνεται σε μία κάμερα dash cam να τυλίγεται ξαφνικά στις φλόγες ενώ κινούνταν σε έναν πολυσύχναστο αυτοκινητόδρομο που οδηγεί στο αεροδρόμιο του Πεκίνου.

Στο βίντεο μια γλώσσα φλόγας ξεπηδά από το κάτω μέρος του κινητήρα και εξαπλώνεται γρήγορα, καλύπτοντας το πίσω μέρος του αυτοκινήτου και αφήνοντας πίσω της ένα ίχνος φωτιάς στην άσφαλτο.

Ο οδηγός κινήθηκε άμεσα αντιλαμβανόμενος τον κίνδυνο και σταμάτησε αμέσως στην άκρη του δρόμου, ενώ οι περαστικοί προσπάθησαν να βοηθήσουν ρίχνοντας νερό στις φλόγες, αλλά η φωτιά έγινε πολύ έντονη. Όταν έφτασαν οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής, η φωτιά είχε ήδη καταστρέψει μεγάλο μέρος του αυτοκινήτου, με καπνό να βγαίνει από τα παράθυρα και φλόγες να ξεπηδούν από τους θόλους των τροχών.

Παρά τις προσπάθειες των πυροσβεστών, το πολυτελές SUV καταστράφηκε ολοσχερώς, αλλά ευτυχώς, ο οδηγός δεν τραυματίστηκε. Σύμφωνα με τα κινεζικά μέσα ενημέρωσης η αξία του αυτοκινήτου εκτιμάται περίπου στα 7 εκατομμύρια γιουάν (887.000 ευρώ), με τον ιδιοκτήτη να το είχε πλήρως ασφαλισμένο και αναμένεται να λάβει αποζημίωση ύψους έως και 6 εκατομμύρια γιουάν (760.000 ευρώ).

Η αιτία της πυρκαγιάς παραμένει άγνωστη και βρίσκεται υπό διερεύνηση.

(Με πληροφορίες από carandmotor. gr / photo: pixabay)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί