Νέο ΒΙΝΤΕΟ με την Καμάλα κάνει τον γύρο του διαδικτύου: «Ντροπιαστικό»

Δείτε τι είπε!

Χρήστες των social media έμειναν άφωνοι με τον τρόπο με τον οποίο η Καμάλα Χάρις απάντησε ίσως στο βασικό ερώτημα που ταλανίζει όλους του πολίτες όχι μόνο στις ΗΠΑ αλλά σε ολοκληρη τη Δύση:

To ολοένα και αυξανόμενο κόστος ζωής!

Πιο συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια του προεκλογικής φύσεως τηλεοπτικού σόου που παρουσίασε η Oprah Winfrey, η Καμάλα Χάρις δέχθηκε την εξής ερώτηση από ένα τυπικό ζευγάρι νέων στις ΗΠΑ:

«Ποιό είναι το σχέδιό σας για να μειώσετε το κόστος ζωής;».

Η υποψήφια των Δημοκρατικών για την προεδρία των ΗΠΑ σπατάλησε μεγάλο μέρος της απάντησής της λέγοντας… ευχολόγια και αφήνοντας άφωνο το ζευγάρι.

Μάλιστα η ίδια στην αρχή φάνηκε… τρομοκρατημένη από την ερώτηση:

«Ναι… Πρώτα από όλα σας ευχαριστώ που είστε εδώ. Η δική σας είναι μία ιστορία που ακούω σε όλη τη χώρα όσο ταξιδεύω και (παύση) υπό όρους που και οι δύο δικαιωματικά έχετε το δικαίωμα να έχετε φιλοδοξίες και όνειρα και φιλοδοξίες για την οικογένειά σας.

Δουλεύοντας σκληρά και ανακαλύπτοντας ότι το Αμερικανικό όνειρο είναι πολύ πιο απατηλό για αυτή τη γενιά και πρέπει να το αντιμετωπίσουμε αυτό»:

Πολλοί βλέποντας τα σχετικά αποσπάσματα με τη «μαριονέτα» πολιτικό έκαναν λόγο για «ντροπιαστικό θέαμα»:

Ακόμα και η συνέχεια της «απάντησής» της δεν ήταν καλύτερη, με την Καμάλα να υπόσχεται πως θα επιβάλλει… έλεγχο των τιμών στα αγαθά (Σοβιετικού τύπου μέτρα δηλαδή!) και να μην λέει το παραμικρό για μείωση των φόρων:

ΑΠΕΜΠΕ-EPA-GETTY IMAGES POOL photo

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί