Άνδρας ανακαλύπτει τεράστια αρχαία ερείπια μέσω του Google Earth – Βίντεο

Οι Χάρτες Google έχουν κάνει τα ταξίδια μας απίστευτα βολικά. Όπου κι αν επιλέξουμε να πάμε στον κόσμο, αυτό το μέρος μπορεί να βρεθεί με μια λεπτομερή προβολή στους Χάρτες Google.

Ένα ενδιαφέρον βίντεο τραβάει την προσοχή των χρηστών του Διαδικτύου, το οποίο δείχνει έναν youtuber να πεζοπορεί στα ερείπια που είδε στην εφαρμογή. Το βίντεο δημοσιεύτηκε στο Instagram και ανήκει στον influencer και ταξιδιώτη Joshua McCartney.

Το κλιπ ξεκινά με τον Joshua να αναφέρει ότι βρήκε ένα άγνωστο ερείπιο στο Google Earth, όπου αποφάσισε να κάνει μια πεζοπορία. Η εικόνα του Google Earth έδειξε μια τρισδιάστατη απεικόνιση των ερειπίων που έμοιαζε με κτήριο με άμμο. Όταν ο Τζόσουα επιχείρησε να φτάσει στην κοιλάδα για την πεζοπορία του, βρήκε μια αρχαία είσοδο, σκαλισμένη στην κορυφή μιας μεγάλης κατασκευής που μοιάζει με βράχο.

Δεν είχε τρόπο να μπει, οπότε ο πεζοπόρος συνέχισε την πορεία του μπροστά. Καθώς περπατούσε βαθύτερα μέσα στη βλάστηση, συνάντησε ένα άλλο παράξενο άνοιγμα. Αρχικά, φαινόταν σαν μια φυσική σπηλιά, αλλά όταν μπήκε μέσα, φαινόταν τεχνητή. Ανακάλυψε σκαλίσματα στον τοίχο, φαινομενικά δημιουργημένα από ανθρώπους.

Αφού εξερεύνησε το σπήλαιο, έφτασε τελικά στον πραγματικό του προορισμό. Σύμφωνα με τον ίδιο, ήταν ένας «τεράστιος πύργος» και οι εσωτερικοί του χώροι δημιουργήθηκαν από ένα «ασυνήθιστο σχέδιο από τούβλα». Ολοκλήρωσε το βίντεο με την ερώτηση, “Λοιπόν, τι νομίζετε ότι ήταν αυτό το μέρος;”

Η λεζάντα της ανάρτησης ανέφερε: “Βρήκα ένα τεράστιο ερείπιο χρησιμοποιώντας το Google Earth, οπότε πήγα σε μια περιπέτεια πεζοπορίας για να το εξερευνήσω!” Οι χρήστες του Διαδικτύου μοιράζονται την αντίδρασή τους στα παρακάτω σχόλια, ενθουσιασμένοι με την πιθανότητα μιας αρχαίας ανακάλυψης.

Ο πρώτος χρήστης ζήτησε, “ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ πραγματικά να κάνετε ένα ξεχωριστό επεισόδιο της εισόδου βράχου στον γκρεμό!”. Ένας τρίτος χρήστης του Διαδικτύου μοιράστηκε, «Ίσως ένας πύργος πουλιών. Στο παρελθόν, το χρησιμοποιούσαν για να στεγάσουν περιστέρια. Και ένας τέταρτος χρήστης του Διαδικτύου ρώτησε: «Αδερφέ μπες μέσα σε αυτήν την πρώτη είσοδο!»

photo: pixabay

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί