Η μεγάλη επιστροφή ενός απίθανου γάτου! Διένυσε πάνω από 1.000χλμ για να βρεθεί ξανά σπίτι του

Ένας κατοικίδιος γάτος που χάθηκε στο Εθνικό Πάρκο Γέλοουστοουν των ΗΠΑ, κατάφερε να ταξιδέψει 1.300 χιλιόμετρα για να επιστρέψει στο σπίτι του μετά από δύο μήνες

Ο Rayne Beau είναι ένας γάτος Σιάμ 2,5 ετών. Οι ιδιοκτήτες του, Susanne και Benny Anguiano από το Σαλίνας της Καλιφόρνια, επισκέπτονταν το αχανές Εθνικό Πάρκο στο Ουαϊόμινγκ όταν ο γάτος εξαφανίστηκε την πρώτη μέρα του ταξιδιού τους, στις 4 Ιουνίου.

Ο Rayne Beau κάποια στιγμή τρόμαξε και έτρεξε προς στο δάσος. Οι προσπάθειες του ζευγαριού να τον δελεάσουν να επιστρέψει με τις αγαπημένες του λιχουδιές και τα παιχνίδια του δεν έφεραν αποτέλεσμα. «Ο σύζυγός μου πήγαινε κάθε μέρα στο δάσος για ώρες ψάχνοντάς τον», δήλωσε η Susanne Anguiano στο συνεργαζόμενο με το CNNi δίκτυο KSBW.


«Έπρεπε να φύγουμε χωρίς αυτόν», συνέχισε η Anguiano. «Αυτή ήταν η πιο δύσκολη μέρα, γιατί ένιωθα ότι τον εγκατέλειπα». Αν και το ζευγάρι δεν έχασε ποτέ την ελπίδα ότι θα βρει το χαμένο κατοικίδιό τους, υιοθέτησαν μια άλλη γάτα ένα μήνα αφότου εξαφανίστηκε ο Rayne Beau

Βρέθηκε σχεδόν δύο μήνες μετά


Είχαν περάσει 61 ημέρες από την εξαφάνιση του Rayne Beau, όταν οι Anguiano έλαβαν μια ειδοποίηση για τον εντοπισμό ενός γάτου ο οποίος είχε τον αριθμό αναγνώρισης του Rayne Beau.

Ο Rayne Beau βρέθηκε σε κακή κατάσταση από μια γυναίκα στο Ρόουζβιλ της Καλιφόρνια, περίπου 305 χλμ. μακριά από το σπίτι του στο Σαλίνας. Έμεινε μαζί της για δύο μέρες και στη συνέχεια παραδόθηκε σε φιλοζωική οργάνωση.


Το ζευγάρι ανέφερε ότι δεν είναι σίγουρο πώς ο Rayne Beau, κατάφερε να φτάσει μέχρι την Καλιφόρνια, αλλά είναι ευγνώμονες που επέστρεψε στο σπίτι του.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που τον έχουμε πίσω», δήλωσε η Anguiano. «Τον κοιτάζω κάθε μέρα και είμαι τόσο ευγνώμων, και του λέω: “Ξέρεις πόσες εβδομάδες προσευχόμουν να ξαναδώ αυτό το πρόσωπο;”».

(με πληροφορίες από cnn. gr / photo: freepik)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί