Σαλμάς εναντίον Μητσοτάκη: Δεν παραδίδω την έδρα μου!

Δεξιοί τριγμοί στην ΝΔ

Ο βουλευτής, Μάριος Σαλμάς διεγράφη και επισήμως από την ΚΟ της ΝΔ, όπως διαβάσατε νωρίτερα!

Η Επιτροπή Δεοντολογίας υπάκουσε στην απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Στις δηλώσεις του στις τηλεοπτικές κάμερες, ο. κ Σιαλμάς εξαπέλυσε επίθεση κατά του πρωθυπουργού αναφορικά με την διαγραφή του!

Όπως δήλωσε:

«Αν με διαγράφει ο κύριος Μητσοτάκης γιατί μίλησα για τις περιουσίες που χάνονται από τα κόκκινα δάνεια, αν με διαγράφει επειδή αντιτάχθηκα στην γουόκ ατζέντα για τα ομόφυλα ζευγάρια, αν με διαγράφει γιατί, παρουσία του, διαφώνησα για τον τρόπο λήψης της απόφασης από το επιτελικό κράτος ερήμην των βουλευτών, αν με διαγράφει γιατί του ζήτησα να ελέγξει τα καρτέλ στην ακρίβεια, αν με διαγράφει γιατί του επεσήμανα την ανάγκη να στραφούμε στους πολλούς, τότε είναι τιμή μου. Αν με διαγράφει για να στείλει μήνυμα σε άλλους, είναι απαράδεκτο.

Αν όμως, ως πρόφαση για την διαγραφή μου, χρησιμοποιείται το γεγονός ότι παρουσία του, αλλά και στην Βουλή θεσμικά, ως δικαιούμαι και υποχρεούμαι, ανέδειξα φωτογραφικό διαγωνισμό του υπουργείου Πολιτισμού, ο οποίος σκανδαλωδώς ανατέθηκε σε μία εταιρεία χωρίς συναγωνισμό και στην ελάχιστη τιμή, τότε θέλω να θυμίσω και να δηλώσω ότι ο έλεγχος των υπουργών από τους βουλευτές αλλά και η απεριόριστη ελευθερία λόγου και κρίσης τους είναι συνταγματικά κατοχυρωμένο δικαίωμα του βουλευτή και σε καμία περίπτωση δεν συνιστά λόγο διαγραφής».

Ερωτηθείς για το αν είναι διατεθειμένος να παραδώσει την έδρα του απάντησε:

«Νομίζετε ότι πρέπει να εγκαταλείψω τον αγώνα για τους πολλούς;»

Πολλοί μιλούν για δεξιούς τριγμούς εντός ΝΔ!

Θα είναι απαρχή εξελίξεων η κόντρα Μητσοτάκη-Σαλμά;

photo eurokinissi

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί