«Είμαι 15 χρονών, μην με αφήσεις να πεθάνω»: Έφηβος μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου στο Λονδίνο

Ο έφηβος θύμα ενός θανατηφόρου μαχαιρώματος στο νοτιοανατολικό Λονδίνο είπε στους μάρτυρες «Είμαι 15, μην με αφήσετε να πεθάνω», καθώς βρισκόταν αιμόφυρτος στο δρόμο.

Η αστυνομία κλήθηκε να λάβει αναφορές για αναστάτωση στην οδό Eglinton, Woolwich , γύρω στις 6.30 μ.μ. της Κυριακής.

Το έφηβο θύμα βρέθηκε με σοβαρό τραύμα από μαχαίρι στο πόδι και πέθανε λίγη ώρα αργότερα από τον τραυματισμό.

Μια 43χρονη γυναίκα που είδε την επίθεση έτρεξε να βοηθήσει τον μαθητή και προσπάθησε να ανακόψει την αιμορραγία από το τραύμα καθώς βρισκόταν τραυματισμένος στο δρόμο.

Περιγράφοντας το αγόρι ως «ξαπλωμένο μπρούμυτα στο πάτωμα», η γυναίκα, η οποία επιθυμεί να μην κατονομαστεί, περιέγραψε μια «τεράστια λίμνη αίματος» που σχηματίστηκε κάτω από το αγόρι καθώς χρησιμοποιούσε σεντόνια για να σταματήσει την αιμορραγία.

Η γυναίκα, που έζησε στην περιοχή για 14 χρόνια, είπε ότι εντόπισε το αγόρι να πεθαίνει στο δρόμο έξω από το διαμέρισμά της αφού άκουσε κραυγές.


Μιλώντας στο πρακτορείο ειδήσεων PA είπε: «Ήμουν στον επάνω όροφο στην κρεβατοκάμαρά μου, φορούσα το νυχτικό μου, άκουσα να ουρλιάζουν από απέναντι που έλεγαν «κάποιος μαχαιρώθηκε, κάποιος μαχαιρώθηκε».

«Λοιπόν, άρπαξα ένα σεντόνι, δεν είχα παπούτσια, ούτε κάλτσες, ούτε τίποτα, και κυριολεκτικά έτρεξα εκεί που ακριβώς είναι η σκηνή, και κάποιος ήταν ξαπλωμένος μπρούμυτα στο πάτωμα.

Περιγράφοντας πώς τον «γύρισε» για να εκτιμήσει τον τραυματισμό του, εξήγησε ότι το αγόρι «είχε ένα τραύμα στο κεφάλι του και σκέφτηκα ότι «δεν αιμορραγούσε αρκετά».

«Το πόδι του κινήθηκε και υπήρχε μια τεράστια λίμνη αίματος, έτσι απλά προσπάθησα να εμποδίσω τη ροή του αίματος μέχρι να φτάσουν οι γιατροί.

«Ρώτησα αν μπορούσα να πάω να κάνω ντους γιατί ήμουν γεμάτος με το αίμα του και μου είπαν «ναι», οπότε μπήκα και έκανα μπάνιο.
«Επιστρέφω έξω και με κάλεσε η αστυνομία γιατί ήμουν η τελευταία που μίλησα μαζί του, μου είπαν να φύγωκαι τότε εκείνος μου είπε: “Είμαι 15, είμαι 15, μην με αφήσεις να πεθάνω” και του είπα «δεν θα πεθάνεις».

Οι πλησιέστεροι συγγενείς του αγοριού έχουν ενημερωθεί, επιβεβαίωσε η αστυνομία. Δεν έχουν γίνει ακόμη συλλήψεις για το περιστατικό και ο τόπος του εγκλήματος παραμένει στη θέση του.

Ένας εκπρόσωπος της Scotland Yard είπε: «Η αστυνομία κλήθηκε περίπου στις 18:35 την Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου για αναφορές για αναστάτωση στην οδό Eglinton, SE18.

“Οι αστυνομικοί παρευρέθηκαν και βρήκαν έναν έφηβο με τραυματισμό από μαχαίρι. Παρά τις προσπάθειες των αστυνομικών και των διασωστών στο σημείο, δυστυχώς πέθανε λίγη ώρα αργότερα.”

photo: freepik

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί