Γυναίκα πλήρωσε δολοφόνο για να σκοτώσει τη σύζυγο ενός άνδρα που γνώρισε σε ιστότοπο γνωριμιών

Μια γυναίκα καταδικάστηκε σε περισσότερα από οκτώ χρόνια φυλάκιση επειδή προσέλαβε έναν διαδικτυακό δολοφόνο για να σκοτώσει τη σύζυγο ενός άνδρα που γνώρισε σε ιστότοπο γνωριμιών.

Τα δικαστικά έγγραφα αναφέρουν ότι η Melody Sasser πλήρωσε σχεδόν 10.000 δολάρια σε Bitcoin για τις υπηρεσίες ενός δολοφόνου που διατίθεται στον ιστότοπο «Online Killers Market» το 2023.

H 48χρονη γνώρισε τον David Wallace στο Match.com το 2020. Οι 10 News αναφέρουν ότι συχνά πήγαιναν μαζί στους λόφους, αν και παραμένει ασαφές αν είχαν ποτέ μια ρομαντική σχέση.

Παραμένοντας φίλοι για λίγο, τα προβλήματα ξεκίνησαν το 2022 όταν ο Wallace μετακόμισε στην Αλαμπάμα με τη σύζυγό του.

Το ζευγάρι δεν είχε ακόμη παντρευτεί σε αυτό το στάδιο, με τον Wallace να λέει τελικά στην Sasser ότι αρραβωνιάστηκε.

Η καταγγελία αναφέρει ότι η Σάσερ απάντησε στην είδηση ​​με αξιοσημείωτο τρόπο λέγοντας: «Ελπίζω να πέσετε και οι δύο από έναν γκρεμό και να πεθάνετε».

Τότε ήταν που τα πράγματαπήραν τρομακτική τροπή καθώς η Σάσερ άρχισε να καταδιώκει το ζευγάρι μέσω της εφαρμογής γυμναστικής Strava, ενώ ο εισαγγελέας των ΗΠΑ είπε σε δελτίο τύπου ότι η Σάσερ χρησιμοποίησε τον σκοτεινό ιστό τον Ιανουάριο του 2023 για να μιλήσει με έναν εκτελεστή που θα σκότωνε τη γυναίκα του Γουάλας.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Σύμφωνα με τα κατατεθέντα δικαστικά έγγραφα, η Σάσερ παραδέχτηκε ότι χρησιμοποίησε έναν σκοτεινό ιστότοπο που φιλοξενείται στο διαδίκτυο, γνωστό ως Online Killers Market, με σκοπό να προσλάβει έναν δολοφόνο για να δολοφονήσει έναν κάτοικο της Αλαμπάμα.

«Στην επικοινωνία της με τον ιστότοπο, η Σάσερ παρείχε φωτογραφίες και πληροφορίες τοποθεσίας του θύματος».

Προσθέτει: «Σε αντάλλαγμα για την αναμενόμενη δολοφονία του θύματος, η Σάσερ χρησιμοποίησε το διαδίκτυο για να μεταδώσει σχεδόν 10.000 δολάρια σε κρυπτονομίσματα στους επίδοξους δολοφόνους. Τελικά, το σχέδιο ήταν ανεπιτυχές».


Η Σάσερ συνελήφθη τελικά , με μια επακόλουθη έρευνα στο σπίτι της, όπου οι αρχές επιβολής του νόμου αποκάλυψαν «ένα περιοδικό που απαριθμούσε αρκετούς άλλους ιστοτόπους δολοφόνων, έναν χειρόγραφο λογαριασμό επικοινωνίας με το Online Killers Market και μια στοίβα αμερικανικού νομίσματος κάτω από μια αυτοκόλλητη σημείωση με μία Bitcoin διεύθυνση», σύμφωνα με την ανακοίνωση.

Την Τετάρτη (18 Σεπτεμβρίου), η Σάσερ καταδικάστηκε σε οκτώ χρόνια και τέσσερις μήνες πίσω από τα κάγκελα, ως μέρος μιας συμφωνίας ένστασης.

photo: freepik

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί